Jump to content

Hİs Atİ Hd2600 Pro Agp Ekran Karti Kurulum Sorunu


ismail şenel

Recommended Posts

MERHABALAR BENİM ŞÖYLE BİR PROBLEMİM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

ANAKRTIM ABİT AN7 GURU NVİDİA CHİPSETLİ AMD 3000 İŞLEMCİLİ VE SON ALDIĞI HİS ATİ RADEON HD2600 PRO AGP EKRAN KARTI OLAN İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS XP ULTİMATE EDİTİON 2008 OLAN BİR BİLGİSAYAR.

SORUNUM:

EKRAN KARTI DRİVERİNİ SON GÜNCEL OLANI İNTERNETTEN İNDİRİP KURMAMA RAĞMEN KURULMAYAN BİR DRİVER.

EKRAN KARTI DRİVERİNİ KURUP BİLGİSAYARI TEKRAR AÇILDIĞINDA WİNDOWS YÜKLEME YAPIP TAM AÇILACAĞI SIRADA SİYAH BİR EKRANLA KARŞILAŞIYORUM VE BİLGİSAYAR DONUP KALIYOR BEKLEMEME RAĞMEN. DAHA SONRA EN SON YÜKLEMEYİ AÇTIĞIMDA İSE EKRAN KARTININ KURULMADIĞINI BELİRTEN BİR ATİ CCC UYARISI ALIYORUM. NE YDENEDİYSEM OLMADI. ANAKARTIM NVİDİDA CHİPSETLİ BUNLA BİR ALAKASI OLABİLİRMİ. BİR YERDE OKUDUM ETHERNET KARTINI DİSABLE YAPIP SÜRÜCÜLERİNİ SİLDİĞİM HALDE OLMADI. OMEGA DRİVER YÜKLEDİM KURUDUM İNE AYNI SORUNU VERDİ LÜTFEN BANA YARDIM EDİN EBKLİYORUM ARKADAŞLAR........... :D

Link to comment
Share on other sites

Güvenli modda eski driveri pro ekle kaldırdan kaldır .. C: de driver klasörü varsa onu da sil sonra pc ye reset et ve yeni driveri kur ..

(Güvenli moda giriş : pc yi yeniden başlat F8 e bas 6 --7 seçenekli bir boot seçeneği gelecek en üstte güvenli mod var onu seç ve açılana kadar her şeye tamam de....)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...