Jump to content

İnternet Explorer Bağlantı Yok Fakat Firefox Var?


_CeDRiC_

Recommended Posts

İnternet Explorer Bağlantı Yok Fakat Firefox var ayrıca msn mesenger 80048820 hata kodu var onar dediğimde ise anahtar bağlantı noktasında sorun olduğunu söylüyor fakat ben mozilla firefoxtan gayet iyi nete girebiliyorum sorun ne olabilir?

Link to comment
Share on other sites

1. sistem satini takvimini kontrol et 2.sp3 kurduysan bazi sistemlerde hata veriyor (tnc xpsp3) 3.i. explorer i hatası okey...

Daha kaliteli bir cevap beklerdim .. Sistem geri yüklemekten başka çare kalmıyor.

Link to comment
Share on other sites

Sadece internet explorer'den internete bağlanamıyorsanız ancak buna rağmen firefox veya opera gibi tarayıcılarla internete girebiliyorsanız muhtemelen İE' nin bağlantı ayarları bozulmuştur. DSL üzerinden ethernet kablosu ile veya kablosuz bağlantı ile yerel ağdan internete bağlanıyorsanız İE bağlantı ayarlarının değiştirilmesi gerekebilir. Bunun için Araçlar > İnternet seçenekleri > Bağlantılar sekmesinden "Asla bağlantı numarası çevirme" seçeneğini seçip ardından Yerel Ağ Ayarlarını tıklatın ve eğer proxy kullanmıyorsanız "ayarları otomatik olarak algıla" seçeneğini seçip tamamı tıklayın, İE yi kapatıp yeniden açtığınızda sorun düzelmiş olacaktır.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...