Jump to content

Wan Miniport Hatası Yüzünden Internete Girmiyor


cimbombom

Recommended Posts

Bende kaspersky yüklü ağ bağdaştırıcıları kısmında bu zamana kadar hiç görmediğim WAN Miniport (IP) WAN Miniport (PPTP) ve Realtek - Paket zamanlayıcısı Mini Bağlantı Noktası gibi sarı ünlemli anormal seçenekler çıktı ve kesinlikle İNTERNETE BAĞLANAMIYORUM devre dışı bırakıyorum yine olmuyor Kaspersky ı kaldırdım ama hala düzelmedi yok mu bu sorunu halledebilen birileri ?

güvenli kipte acıp kaldırdım eterneti tekrar kurdugumda aynı sorun hatta başka eternet taktım yine değişen bişey olmadı bilgisayara format atamıyorumçünkü şirket pc si

kavremover ve kav-register programlarını kullandım cabası nette araştırdım bir kaç kişide yaşamış bu sorunu onlar careyi formatta bulmuş yardım ederseniz sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

ya birader ne biçim sorun o ole eger virustense banda gonderin ovirusu bakiim neler yapıo bahsettin mini port lar vpn baglantısı yapınca gelio yani xp ye vpn server tabi 1 kişilik kurunca onlar gelio pptp vpn protokludur bilgisayarına checkpoint yada vpn istemci gibi bişiy yuklendimi? en son yuklediğin programlara bak sonra guvenli kipe gir butun ag kartalrını sil sonra normal kipte ac driverlarını yukle olmadıysa cmd calıştır yaz netsh yaz enterla orda ag kartlarının listesi routing bişlgisi firewaal bişlggileri var ama suan hatırlamıyorum reset lipdum onları olmadımı? pc ye format atmaana gerek yok full bi xp cd si al hangisiyse artık sp3 sp2 sp1 burdaki katlımsız xp cd lerinde olmaz full deiştirilmemiş bi cd olcak tak basta kurumlum ekranından sistem kurtarmayı sec orda yuklu xp lerin listesi gelir orn device0/windows xp onu sec kurtar de butun herseyin yeniden kurulur tabi butun ayralrın aynı kalır hiçbir değişiklik dosya silmesi yapmaz neyse hala cozemezsen uzaktan yardıma gel :D

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...

slm arkadaşlar bu sorunla karşılaşan arkadaşlar şu yolu denesin:

c:\windows\system32\drivers içinde klasörler hariç nekadar (etc,disdn..vb klasörleri hariç) uzantı dosya varsa seçip başka bir yere yedekleyin sonrada drivers klasörün içindekileri silin. (klasörlere dokunmayın.)

bilgisayarı restart edin düzelmiş olması gerekir. eğer başka driverlerde sorun verirse yedeklediğiniz yeri gösterek driveri yükleyin.

umarım işinizi görür... kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...