Jump to content

Opera Güncellendi


excellence

Recommended Posts

opera-logo.jpg

Opera, bir süredir yürüttüğü beta test aşamasını tamamlayarak 9.60 sürümünü kullanıma sundu. Bize de yenilikleri duyurmak kalıyor.

Küçük ama sadık bir kullanıcı grubuna sahip olan Opera, 9.60 sürümünde hata düzeltmelerinin yanında birkaç yenilik de içeriyor. Uzun zamandır bahsi geçen ve eksikliği hissedilen, RSS/Atom beslemelerine abone olmadan önce önizleme göstermesi de bu yeniliklerden biri. Ayrıca, farklı bilgisayarlardaki tercihlerinizi senkronize etmeye yarayan Opera Link'in kapsamı genişletilmiş; artık kişisel arama motorları ve yazılan geçmiş öğeleri de eşitlemeye dahil edilenler arasında.

opera960.jpg

E-postadaki Yenilikler

Belirli e-posta gruplarını/adreslerini takip etmek veya görmezden gelmek de artık mümkün. Böylece size sürekli "Bu mesajı x kişiye gönder, sittin sene huzurla yaşa!" gibi ilgilenmediğiniz konularla e-posta göndererek kutunuzu dolduranları kırmadan, rahatsız edilmekten bir nebze olsun kurtulabilirsiniz. Bir diğer yenilik de, e-postaların tamamını değil de bir kısmını getirerek tasarruf amaçlayan düşük bant genişliği modu.

İrili ufaklı onlarca değişikliğin listesini aşağıdaki adresten görebilirsiniz.

Opera 9.60 Sürümünü Aşağıdaki Linkten Temin Edebilirsiniz.

ShiftDelete

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...