Jump to content

Asus Dan Müthiş Oyun Laptop'u


Zero_1577

Recommended Posts

Asus'dan dört dişi çıkmış canavar

Asus, Intel'in Ağustos ayında tanıttığı dört çekirdekli mobil işlemciyi kullanan oyun ve grafik düzenleme ağırlıklı bir dizüstü bilgisayar hazırlıyor.

08/10/2008

Asus, Intel'in Ağustos ayında tanıttığı dört çekirdekli mobil işlemciyi kullanan oyun ve grafik düzenleme canazoru bir dizüstü bilgisayar ürettiğini duyurdu.

G71 adındaki cihaz, Intel'in QX9300 işlemcisini kullanıyor. 17 inç büyüklüğündeki ekranın çözünürlüğü 1920 x 1200 ve 8 ms tepki süresine sahip. Ekran kartı olarak, 512 MB GDDR3 belleğe sahip Nvidia GeForce 9700M GT mevcut. 4 GB belleğe ve 2 TB'a kadar yükseltilebilen sabit disk sürücüye sahip olan dizüstünün ilginç bir özelliği, klavyede F tuşlarının üstünde bulunan ve oyun esnasında mesajlaşma programlarına gelen mesajları gösteren ikinci ekran. CPU saat hızını artırmaya yarayan bir panel de cihazın üstünde geliyor.

USB girişleri, WiFi, web kamerası gibi bildik özellikleri de olan cihaza, opsiyonel olarak Bluray sürücü de takılabiliyor. Eğer Asus bu cihazı yakın zamanda piyasaya sürebilirse, dört çekirdekli işlemci kullanan oyun odaklı bir dizüstü bilgisayarı Alienware ve Voodoo gibi tanınmış oyun bilgisayarı üreticilerinden önce çıkarmış olacak.

http://yahoyt.com/h/2342/asus-dan-dort-disi-cikmis-canavar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Nvidia yerine, ATI ekran kullanmalarını tercih ederdim. Oyunda muhteşem performans sergiliyor. Birde kaç kilo olduğunu yazmamışlar. 17" olduğuna göre...

aynen katılıyorum kardeşim yani bazı arkadaşlar var nvidia diyo başka birşey demiyo fakat ATİ kullanmamışlar da ondan :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...