Jump to content

Iphone'a ücretsiz Türkçe Menü


muhtar

Recommended Posts

iPhone'a ücretsiz Türkçe menü

iPhone'un Türkiye'ye gelmesini beklemeden 1 yıldır iPhone kullanıcılarına yardımcı olan iPhoneServis.com Türkçeleştirme programını web sayfası üzerinden ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

MELİH BAYRAM DEDE

Türkiye'de de yoğun ilgi gören Apple'ın teknolojik oyuncağı iPhone bilindiği gibi Turkcell ve Vodafone ile 26 Eylül'den itibaren ülkemizde de satılmaya başladı.

Ancak iPhone'un İngilizce olarak satışa çıkmasına yetersiz teknik destek eklenince iPhone kullanıcılarının imdadına www.iPhoneServis.Com adlı web sitesi yetişti.

iphone48dee4a818de87e41by.jpg

iPhone'un Türkiye'ye gelmesini beklemeden 1 yıldır iPhone kullanıcılarına yardımcı olan iPhoneServis.com Türkçeleştirme programını web sayfası üzerinden ücretsiz olarak dağıtmaya başladı ve binlerce iPhone'un daha şimdiden Türkçe olarak kullanılmasını sağladı .

iPhone kullanıcılarının yanı sıra Turkcell Müşteri Hizmetlerine'de teknik destekte bulunduklarını söyleyen Kurucu Ortak Mehmet Aksakal, Phone'un Türkiye'de bu derecede ilgi göreceğini tahmin ettiklerini ancak Türkiye gibi teknoloji merakı olan bir ülkede satışa sunulan cihazın yazılımında, Türkiye ve Türkçe özelliklerinin göz ardı edilmesine anlam veremediklerini söyledi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...