Jump to content

Telekomdaki Yenilikler Cebit'le Yakınlaşacak


muhtar

Recommended Posts

Telekomdaki yenilikler CeBIT'le yakınlaşacak

CeBIT'e iki ayrı salonda 4 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulu dev standlarıyla katılan Türk Telekom, yakınsama teknolojilerini ve yeni nesil iletişim ürünlerini, ziyaretçilerine bugünden yaşatacak

İSTANBUL

untitled1398a3e4a4f8a1932b4by.jpg

Türkiye'nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, bugün kapılarını açacak olan CeBIT Bilişim Eurasia 2008'de İletişim Teknolojileri Sponsoru olarak yerini alıyor. Bireysel ve kurumsal teknolojilerin sergilendiği 7'inci ve 3'üncü salonlarda toplam 4 bin 550 metrekarelik dev bir alan üzerinde yer alacak olan Türk Telekom, yakınsama teknolojilerini ve yeni nesil iletişim ürünlerini sergileyerek fuar ziyaretçilerine geleceği bugünden yaşama imkânı sunacak.

KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLER

Katma değerli ürünler ile farklılaşmanın önemine inanan Türk Telekom, "convergence" yani "yakınsama" teknolojileri ile sektöre öncülük etmeyi hedefliyor. Türk Telekom Grubu, sabit telefon hizmetinden mobil telefon hizmetlerine, ADSL internet erişiminden içerik hizmetlerine kadar pek çok iletişim hizmetini "yakınsama" çatısı altında entegre ederek, kullanıcılara yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran ürünler sunuyor. Kullanıcılar entegre iletişim hizmetlerini tek merkezden sağlama imkanına kavuşuyorlar.

Türk Telekom, 7. salondaki dev stand içinde kendine ayrılan 1200 metrekare büyüklüğündeki alanda Videofon ailesinin yeni üyeleri, Wi-Ro, Wi-phone ve 3G destekli telefonlar gibi daha birçok yeni ürün ve servisini sergileyecek. Yakın bir zamanda, müşterilerin kullanımına sunulması planlanan 3G (3. nesil iletişim) destekli yakınsama ürün ve hizmetlerinin ilk örnekleri fuar ziyaretçilerine yine bu dev standda tanıtılacak.

SABİT TELEFONA ÖZGÜRLÜK

Yeni tarifeler ve kampanyalar, e-fatura uygulaması gibi kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları da ziyaretçilerle paylaşılacak. Standın önemli bölümlerinden biri de, yenilikçi iletişim teknolojileriyle donatılan 40 metrekarelik akıllı bir ev konsepti. Bu mekanda ziyaretçiler, geleceğin evinde yaşama fırsatını yakalayacaklar. Fuarda, ev ve iş telefonlarını yurtdışında da kullanabilmenize imkan tanıyan Wi-Ro, aile içinde herkesin ayrı bir dahili numarası olmasını sağlayan Wi-phone teknolojisini tanıtılacak. Bu sistemle, kimin ne kadar konuştuğu ayrı ayrı kaydedilebiliyor.

Video-Phone teknolojisiyle 3G sabit telefonlara iniyor

CeBIT Bilişim Eurasia'daki Türk Telekom standına giden ziyaretçiler, Videofon üzerinde geliştirilen yeni servisleri test etme imkanına kavuşuyor. Videofon'un güvenlik kamerası şeklinde kullanımı, Videofon üzerinden verilen içerik servisleri, video klip izleme gibi servisler bu yeni hizmetlerin bazıları. Ayrıca 3G telefon ile Videofon görüşmesi de yeni bir örnek olarak kullanılara sunulacak.

Türk Telekom grup şirketlerinden Argela mühendisleri tarafından geliştirilen 3G destekli cihazlar ile mobil ve sabit hatlar arasında görüntülü görüşme yapılması mümkün hale geliyor. Örneğin, 3G kapsaması olan her yerde, 3G destekli telefon kullanıcısı, Videofon servisi bulunan herhangi bir ev veya işyerini arayarak görüntülü görüşebilecek, benzer şekilde, bir Videofon abonesi de 3G servisinden faydalanan Avea abonesiyle görüntülü görüşebilecek.

Kurumsal çözümler

Türk Telekom, kurumsal çözümlerini ise 3'üncü salondaki 800 metrekarelik alanında iştirakleri Avea, TTNET, Argela, Sebit A.Ş, İnnova ve AssisTT ile birlikte tanıtacak. Bu standda, kurumsal tarifeler, data merkezi hizmetleri, IP Centrex, kurumsal güvenlik, kurumsal Videofon uygulamaları, TT VPN, metro ethernet, IP phone gibi kurumsal uygulamalarını tanıtılacak.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...