Jump to content

Adam Gibi Geldim, Adam Gibi Gidiyorum


casira

Recommended Posts

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam istifa mektubunu yönetim kuruluna sundu.

Ertuğrul Sağlam’ın 13.45’teki basın toplantısında resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Menejer Sinan Engin'in istifası ise belirsizlik içeriyor. Çünkü istifasını geri çektiği iddia ediliyor. Yönetim de Engin'in istifa etse dahi istifasını kabul etmeyeceğini söyledi.

Ertuğrul Sağlam sözlerine teröre lanet ederek ve şehitlerimize rahmet, ailelerine de baş sağlığı dileyerek başladı.

"Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın teklifini kabul etmiştim. Her 2 kulvarda da iyi bir kadro ve genç oyuncuları kazanmak için uğraştım. Serdar Özkan gibi, Aydın gibi Batuhan gibi."

"Beşiktaş'ın başında Şampiyonlar Ligi'nde 6 puan toplasak da başarılı maçlar çıkardık. Özellikle Porto maçını hatırlayın. Ligde uzun bir aradan sonra Beşiktaş'ı lider yaptık"

" Geçen yıl şampiyonluğu çeşitli talihsizliklerden ötürü kaybettik. Taraftarımız bunu hak etmedi. Bu sezon da hedefimiz şampiyonluktu. Kaptanlarımızın kavgası bile ambiansımızı bozmadı"

" Bu sezon 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 0 mağlubiyetle 3. sıradayız. F.Bahçe ve Galatasaray'dan puan farkımız ortada. Ancak Metalist maçı bizim için bir talihsizlikti"

" 'Hayat devam ediyor' sözümü çarptırdılar. Amacım takımımı muhafaza etmekti. Taraftarımızdan yenilgiden ötürü özür diliyorum "

"Onursal Başkanımız Süleyman Seba'ya çok teşekkür ediyorum. Her zaman Beşiktaş camiasına yakışacak şekilde davranmaya çalıştım. Ancak geldiğim günden beri, yönetim içinden bana zarar vermeye çalışanlar oldu"

"Biz dışarıda rakiplerle mücadele ederken, içimizde de düşmanlarımızla mücadele etmeye devam ettik. Biz sevinirken onlar üzüldü, üzülürken onlar sevindi"

"Beşiktaş'ın yetiştirdiği, Türk antrenörlerinin bir simgesi olarak bunu haketmediği düşünüyorum. Ben görevdeyken, bir başka teknik adamla görüşmek bir yana arkamdan medya kuruluşlarına imalı cevaplar verdiler "

" Yabancı - yerli antrenörler arasındaki çifte standartı yok etmek için İSTİFA EDİYORUM "

YÖNETİM GÖRÜŞMEDİK DEDİYSE DE BENİM İSTİFAMLA ARTIK RAHATLIKLA GÖRÜŞEBİLİRLER

" Ben Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam oldum. Vefayı da vefasızlığı da bilirim. İstifaya zorlatıp, para peşinde koşan biri olmadım. Bizim Beşiktaş sevgimizi para ile ölçmeye çalışanlar utanırlar mı bilemiyorum "

" Yöneticilerin yaptıkları samimiyetsizleri, Beşiktaş sevgimden ötürü açıklamak istemiyorum. Beşiktaş'a başarılar diliyorum "

" Ben görevime adam gibi başladım. Adam gibi devam ettim ve adam gibi bitiriyorum. Herkesten hatalarımdan dolayı özür diliyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin"

Ertuğrul Sağlam basın toplantısının ardından basın mensuplarının alkışları arasında toplantı salonunu terketti...

Link to comment
Share on other sites

Yalnızca Sinan Engin'in gitmesi lazımdı bence. 4-1 yenildiğimiz maçta gördüyseniz, Ertuğrul Sağlam ısınması için 2. Yarı başlarında adam kaldırıyor Kulübeden. Oyuna adam alcak. Sinan Engin Oturtuyor adamı tekrar yerine. Herkes işini yapmalı bence. Menajersen menajerliğini yap Sinan Engin. Çarşı Boşuna Karşı çıkmamış.!

Link to comment
Share on other sites

Ertuğrul Sağlamın istifasını uefa kuraları sırasında öğrendim.Ve çokta şaşırmadım açıkçası bence en iyisini yaptı.Böyle adam gibi bir adamı beşiktaş kaçırdı.Halbuki o forması altında yıllarını geçirdiği Beşiktaş için yine bir o kadar yılını daha vermeye razıydı.Bundan eminim.Beşiktaşın durumu şu an için 3 büyük arasında en iyisi neden bir maç için böyle bir dengesizlik yapıldı anlamış değilim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...