Jump to content

Karakola Hain Saldırı: 15 Şehit! - Hakkari


muselmansuffe

Recommended Posts

Allah rahmet eylesin başımız sağolsun. Fakat böyle gölgemizden bile korka korka yaşarsak olacağı bu Amerikanın köpeği olmuş idare edenler gül gibi VATANIMIZA ihanet edenler yüzünden böyle bu durumlara düştük rezil olduk ölümden öte köy yok ne asker ne siyasiler bir halt edemiyor milletçe direnişe geçmemiz gerek yetkililerden bize fayda yok

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

arkadaslar bu boyle 'Allah belalarını versın ' le olmaz hep bırlıkte www.tsk.org adresıne mail yagdıralım en azından bunu yapalım şimdilik ben 5 kullanıcı mailiyle ilk 5 i attım hadi hep birlikte uyanmaya bı nebze yardım edelim

Hiç bir TÜRK Ataturk ün Bursa Nutku'nu unutmasın burası bizim vatanımız biz sahip çıkacağız çıkmalıyız ''Askerlık yatma yeri değildir.''diyen ş... duysun sesimizi ..

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar acı hepimizin acısı. Her ne kadar haklı da olsanız işi siyasete dökmeden konuşalım. Bildiğiniz gibi forumumuzda siyaset yasaktır...

Bu iş öyle ufak tefek bir iş değil. Büyük bir istikbarat açığı var işin ucunda. Bu da demek oluyor ki içeride de adamları var. PKK bu işi tek başına yapabilecek güçte değil.

Bir arkaadaşımız Barzani'yi vuralım diyor. Herşey sizin seyrettiğiniz Kurtlar Vadisi filmindeki kadar kolay değil. Vuralım demekle vurulmuyor. Kontrol kendi elimizde olsa zaten terör diye birşey kalmaz. Bir ülkeye savaş açabiliyorsan Amerika gibi bir güç olmalısın ya da onu arkana almalısın. Kaldı ki Amerika bile savaş açtıktan sonra ne köstekler görüyor sen Türkiye'sin.

Bırakın bol keseden atmayı. Öyle kurusıkı vuralım asalım keselim demekle yürümez bu iş. Uluslararası sözleşmeler ortaklıklar var. Keşke dediğiniz kadar basit olabilse herşey...

Sayın @tenekecezve,

Online olduğunuzu gördüğüm için mesajınıza cevap veriyorum.

Birincisi forumda siyaset içeren mesajlar yazmanın yasak olduğunu biliyorum. Benim söylediğim şeyin ana fikri gayet açıktır (anlamak isteyene)

Hangi parti iktidarı olursa olsun, ülkeyi hangi parti yönetirse yönetsin (bu akp, olur, chp olur ya da mhp olur)

Pkk'ya açıkça destek olduğu istihbarat raporlarında belirtilen kürt grupların liderlerine (sevgili kardeşim) dememeli. Şu anda iktidar olan parti akp olduğu için mecburen akp diye yazdım. Siyaset yapma küçüklüğünde bulunmak adına yazmadım. Dün gönderdiğim mesajın sonunda cümleme başlarken o sebeple tüm akp'li dostlardan özür dileyerek devam ettim.

-Askerlerimize karşı kullanılan mayınlar İtalyan menşeli olduğu halde (sevgili dostum berlisconi) denilmiştir.

-Barzani ve Talabani'den bahsederken (sevgili kardeşim) diye söze başlanılmıştır.

Bunu diğer parti liderleri de yapsa hiç kimse hoş görmemeli diyorum.

Barzani'yi vuralım meselesine gelince gayet düşünerek yazdığım şeylerdir arkasında da kapı gibi duruyorum.

Bahsettiğiniz uluslararası anlaşmalar'a 1 saatinizi ayırıp bakarsanız şunu da diyor

(Komşu devletten, diğer bir komşu devlete silahlı unsurlar tarafından zarar veriliyorsa ve silahlı unsurların bulunduğu ülke bunları etkisiz hale getiremiyorsa zarar gören devlet her türlü müdahele hakkını kullanır)

Şimdi siz diyebilirsiniz (tezkere var. müdahele hakkımızı kullanıyoruz)

Biz sadece sivrisinekleri avlıyoruz. Bataklık Barzani yönetimidir. Barzani yönetimini yok etmedikçe daha çok Türk gencini hayatlarını yaşamadan mezara gömeceğiz.

Kıbrıs meselesinde Amerika'nın bize karşı olmasına rağmen operasyon yaptığımızı biliyor musunuz? Bazen ulusal çıkarlar uluslararası kuralları hiçe saymayı gerektirir.

Ben Barzani yönetimini yok etmek pahasına dünya kamuoyu önünde kuzey kore muamelesi görmeye rağzıyım. Yeter ki Türk yurdunda bir tane daha mehmet ölmesin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...