Jump to content

Denize Inecek Ilk Vapurun Adı Fenerbahçe Olsun !


Erdem Güler

  

4 members have voted

  1. 1. Denize inecek ilk vapurun adı FENERBAHÇE olsun mu ?

    • Olsun ?
      2
    • Olmasın
      2


Recommended Posts

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş, 1953 yılından imal edilen "FENERBAHÇE" adıyla hizmet veren Şehir Hatları Vapuru'nun, 10 Ekim 2008 Cuma günü seferden kaldırılacağını ve Hasköy'de bulunan Rahmi Koç Müzesi'nde sergileneceğini duyurdu. Gerekçe olarak geminin artık yolcu taşıyacak durumda olmadığı ve tamirat masrafınında piyasadaki bir geminin yarı fiyatına eş değer olduğu açıklandı.

fb-vapuru-kampanyasi.jpg

FENERBAHÇE isimli geminin jilet olmaması ve bir müzede sergilenmesi çok güzel ancak denizlerimizde FENERBAHÇE isimli bir geminin olmamasıda bizim için oldukça üzücüdür. Bu nedenlerden dolayı "Denize inecek ilk vapurun adı FENERBAHÇE olsun kampanyası!" diye bir kampanya düzenliyoruz. Aşağıda yazılı olan metni lütfen aşağıda yer alan mail adreslerini teker teker ya da toplu olarak yollamanızı rica ediyoruz. Kampanyaya katılanlar isimlerini bu topic altına yazabilirler. Site üzerinden katılacak olanlar isimlerini [email protected] adresine atabilirler. Kampanya bu isteğimiz gerçekleşene kadar sürecektir. Bütün taraftarlarımızın katılmasını rica ediyoruz.

Örnek Metin

Fenerbahçe isimli şehir hatları vapurunun seferden kaldırılarak, Rahmi Koç Müzesi'nde sergileneceğini öğrendik. Gerekçe olarak yolcu taşımasının doğru olmayacağını ve tamirat masrafının piyasada satılan gemilerin yarı fiyatına eş değer olduğunu öğrendik. Bu gerekçeleri olumlu karşılayarak yolcu taşıması için Marmara Denizi'ne ilk indirilecek İstanbul Şehir Hatları Vapuru'nun FENERBAHÇE adını almasını önemle rica ediyorum.

Saygılar,

Ad Soyad

Gönderilecek Adresler ; [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

Alıntıdır ..

Link to comment
Share on other sites

Çok güzel bir düşünce ben şahsen yolladım. İnşallah işe taraf gözüyle bakılmaz ve hakedilen isime tekrar kavuşulur.

Vapurun adının Fenerbahçe değilde Atatürk olduğunu düşünün. O zaman da olmasın der miydiniz?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...