Jump to content

Cigara Içenler Bir Bakıverin!


BeyazEylem

Recommended Posts

Hala sigara mı içiyorsunuz? PES!

İngiltere Sağlık Bakanlığı'nın sigara kullanımını azaltmak için hazırlattığı fotoğraflar büyük ses getirdi. Bu uygulamadan sonra sigaraya devam etmek gerçekten yürek ister. İşte tüyler ürperten kareler.

sigara_ingiltere_uyari_1.jpg

sigara_ingiltere_uyari_2.jpg

sigara_ingiltere_uyari_4.jpg

sigara_ingiltere_uyari_8.jpg

sigara_ingiltere_uyari_10.jpg

sigara_ingiltere_uyari_3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Abartıldığını düşünüyorum.

Hemde Baya Bir..iğrenç yaw bu ne :S onlar hastalığı olupta sigara içenler..14 senedir sigara içiyorum gazeteciyim daha çok içiliyor onu yaz bunu yaz 3 paket sigara günlük ve mahvolasıca mlbro içiyorum ama dişlerim bile inci gibi :) herkez bir değil.

Link to comment
Share on other sites

sıgara içicek adama ne gösterirseniz gösterin kendi bırakmak istemedikten sonra yarın ölüceğini bilse bile bırakmaz:D yani bu bazıları için geçerli tiryakiler böyle yarın ölceksin de yinede bırakmaz...ben kullanmıyorum hayatımdada en fazla üç paket filan içmişimdir oda küçükken çok küçükken yaptığım salaklıklardandı:) kısaca hayatımda hiç içmedim umarım herkes bırakabilir...

Link to comment
Share on other sites

@doruk101 hocama katılıyorum. Tanıdıgım bir adam vardı cocukken sigaraya başlamıs ve 65 yaşında eceliyle öldü.

Kim eceli gelmeden ölecek ki ?!

İnsanoğlu işte.. Herkes bir değil, ben hala sağlamım diyor, içmeyeyim demiyor. Benim amcamda, 30 senedir içiyordur. Geçen sene kolu uyuşmaya başladı. Sigara ağır geliyor diyordu. Sonra parlemente başladı, ohh diyor şimdi rahatım. Uyuşma falan kalmadı.

Ne denir ki? Göz göre göre.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Yiyiniz , İçiniz fakat İsraf etmeyiniz,zira Allah (c.c) İsraf edenleri sevmez..

Ayet-i Celilede boyle buyuruluyor ve sigaranında acık bi sekilde israf oldugunu biliyorsak ve Müslümanım diyorsak nasıl içelim.. Hz. Allah bırakmaya niyeti olanlara da yardım etsin..

Link to comment
Share on other sites

bazen içen arkadaşlara soruyorum neden içiyosun diye hemen . ya zaten bırakacam da işte falan fistan .... öncelikle kafada bitirmek gerek bir şeyleri Sigarayı sırf sinirlendiği zaman rahatladığını hissettiğini sanarak içenlerde var dediğim gibi iş önce beyinde başlıyor.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...