Jump to content

Google Bize Uydu Alsana


paradox1453

Recommended Posts

157hgg7.jpg

Google, internet dünyasındaki pazar payının daha büyümeyeceğini ve artık pastanın büyütülmesi gerektiğini düşünmeye başlamış olacak ki yeni projeler arayışına girmeye başladı.

Bildirgeç'de yer alan habere göre google ın desteği ile kurulan O3B (Other 3 Billion) adındaki bir şirket, gelişmekte olan ülkelere geleneksel kablolu internet ten daha ucuz ve hızlı internet erişimi sağlayacakmış. O3b, adlı şirket, kurulacağı ağ için 16 uydu satın alacağını duyurdu.Şirketin kurulmasında, Amerikalı yayıncı John Malone ve HSBC bankasının da ortak olduğu bildirilmekte.

Google yetkilisi Larry Alder, 750 milyon dolarlık projenin gelişmekte olan ülkelerde internet erişimini yaygınlaştırma hedeflerine hizmet .... . Proje, Afrika, Asya, Latin Amerika ve Orta Doğu ülkelerini kapsıyor.

Kaynak : Bildirgeç

Link to comment
Share on other sites

evet kesinlikle istiyoruz ttnetten kurtarıcak her şeye razıyız:D...google gen olayına sağlığa her tür olaya girdi bu gidişle yapmadığı şey kalmıcak:Dama yaptığı çoğu iştede başarılılar valla böyle bir şirketimiz olsa köşeyiz:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...