Jump to content

Gİgabyte P35c-ds3r Kullananlar


adnanbahat

Recommended Posts

monitörünüz (ekran) şayet elektriğini kasa üzerinden değil de ayrı bi prizden alıyosa bilgisayarı kapattığınızda stand-by konumuna geçer, üzerinde ışık yanması ya da ekranda "no signal" gibi bi mesaj görünmesi normal. aynı şekilde kullandığınız klavye ve mouse kablosuzsa (pille çalışıyorlarsa) standart ps/2 girişi yerine usb üzerinden çalışıyolarsa onların da ışıkları yanar. çoğu yeni anakartta usb girişleri, bilgisayar kapalı dahi olsa elektrik vermeye devam eder, usb üzerinden şarj edilebilen kimi cihazları bilgisayarı açmadan da şarj edebilmeniz için.

sisteminizin genel güvenliği için üzerinde kendi açma kapama düğmesi barındıran ve güç korumalı prizlerden kullanmanızı tavsiye ederim. bilgisayarı kapattıktan sonra prizi de kapalı konuma getirirsiniz, böylece bilgisayarınız siz uyurken ya da başında yokken kaynaklanabilecek voltaj değişikliklerinden etkilenmez.

Link to comment
Share on other sites

Yeni gigabyte anakartlar usb aygıtlara elektrik verilmeye devam eder.Ps2 klavye ve fare hala çalışıyorsa o zaman biosta klavye veya fare ile bilgisayarı aç seçeneği açıktır.Ama genelde normaldir diyebilirim.Bende g33-ds3r var ve kapalı iken usb cihazlar,usb harddiskler dahil çalışmaya devam ediyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...