Jump to content

Turkcell Iphone Fiyatları Açıklandı


BeyazEylem

Recommended Posts

iphone3g-2_48db5e850df16_thumb250.jpg

Turkcell iPhone fiyatları açıklandı

Turkcell'den merakla beklenen açıklama geldi ve iPhone tarifeleri ile ilgili fiyatlar açıklandı. Peki, hangi tarife için ne kadar ödenecek?

Turkcell, Apple ile imzaladığı anlaşmayla, iPhone 3G’yi 26 Eylül günü müşterileri ile buluşturuyor.

iPhone 3G, entegre GPS modülü sayesinde genişletilmiş yer bazlı mobil hizmetler sağlıyor. Ayrıca, 2.0 yazılımıyla Microsoft Exchange ActiveSync desteğinin yanısıra, Apple App Store ile yüzlerce üçüncü parti uygulamaların kullanımını da mümkün kılıyor.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, iPhone 3G’yi Türkiye’ye getirmekten ve Apple ile başarılı bir işbirliğine imza atmış olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Develioğlu, “Mobil internetin gelişimi hayatımıza çok sayıda yenilik kazandırdı. iPhone 3G de kullanıcılarının hayatında, mobil internet ve multimedya deneyimini en ileri noktalara taşıyan yeniliklerden biri olacak. 35.4 milyon abonemizle Avrupa’nın en büyük 3 operatöründen biri olan Turkcell olarak, bu prestijli ürünü müşterilerimizle buluşturmanın keyfini yaşıyoruz” dedi.

Mevcut ve yeni Turkcell müşterileri, iPhone 3G’yi Turkcell’den kontratlı teklifler ile satın alacaklar:

92861722kh4.jpg

Ayrıca iPhone 3G’ye, kontratsız olarak peşin fiyatına ayda 129€ karşılığı YTL olarak 5 taksit ile sahip olunabilecek.

iPhone 3G sahipleri aynı zamanda 1 ay kullanımlı 100 MB ücretsiz internet paketine ve 3 ay boyunca sınırsız internet paketine** %50 indirimli olarak sahip olacak.

Ayrıca, 18 ay boyunca taahhüt veren müşteriler, iPhone 3G’ye 0 ila 279 YTL arasında değişen fiyatlarla sahip olabilecekler.

Detaylı bilgiye www.turkcell.com.tr adresinden ulaşılabilir.

*Aylık paket ücretlerine KDV dahil, ÖİV hariçtir. iPhone 3G fiyatlarına tüm vergiler dahildir

** Sınırsız internet paketi aylık 3GB kullanımı içerir.

kaynak:http://www.computerworld.com.tr

Link to comment
Share on other sites

Çok hesaplıymış gibi görünüyor ama bence değil. Bir kere bunlar 18 aylık taahhüt name imzaladıktan sonra alabileceğiniz fiyatlar.

hesabımda yanlışlık yoksa küçük paket fiyatı 18 ay sonunda şöyle oluyor.

279+18*75=1629 YTL ( Bu fiyata özel iletişim vergisi ve her ay hediye edilen 150 dakikayı aştıktan sonraki telefon görüşme ücretleriniz dahil değil.)

interneti kotalı kullananlar bilir kotanızı aşarsanız internet faturanız artar. burada da 150 hediye dakikayı bitirdikten sonra her konuşmanız para yazacak demektir. 150 dakika 1 ay sürmez bile, en hesaplı kullananda 1 haftada biter.

Link to comment
Share on other sites

Alacaksanız en son Turkcell bayiinden alın. Çünkü 18 aylık paketin sonunda (küçük paket) toplam olarak size 2 bin küsür YTL'ye geliyor. (16 gb) ama aynı iPhone Turkcell'in getirdiği hemde Teknosa'da 1400 küsür ytl hem de 1 Aylık Turkcell internet paketi hediyeli.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...