Jump to content

Kablosuz Mp3 çalar


Zero_1577

Recommended Posts

Creative ZEN X-Fi 8GB

Creative, X-Fi teknolojisi ile ses konusunda son noktayı koymuş gibi görünüyor!

Meraklısına: İçinde ses kartı olan Mp3 çalarMükemmel ses: Creative başarılı Zen serisinin son ürünü olan X-Fi, gene Creative'in bir ürünü olan X-Fi teknolojisi ile ses konusunda son noktayı koymuş gibi görünüyor. Daha önce Test Merkezimizde incelemiş olduğumuz serinin diğer ürünlerine benzer olarak tasarımında büyük bir değişikliğe gitmeyen Creative bu kez üründe bir sürpriz yapmış.

Alışılageldik tuşlar yerine üzerinde hiçbir amblem bulunmayan 3 x 3 tuş takımı ve 4 adet yardımcı tuş ile ürünü kullanmamız sağlanmış. İlk başta kullanırken deneme-yanılma yöntemi izlemenize rağmen kısa sürede tuş takımını öğrenebiliyorsunuz. Ürünün menüsünde herhangi bir değişiklik yapılmamış. Fakat ürüne eklenen X-Fi ses kartı ile ürünün ses kalitesi, belki de bir MP3 çalardan bekleyebileceğiniz en üst seviyeye ulaşmış. Açıkçası X-Fi'ı kapatacağınızı hiç düşünmüyoruz.

Ürünle alışılageldik formatların yanı sıra DivX 4/5 ve Xvid formatında filmleri de izleyebileceğinizi, radyo dinleyebileceğinizi, MS Outlook ile randevularınız eşleştirebileceğinizi ve fotoğraf görüntüleyebileceğinizi de ekleyelim. Son olarak ürünle beraber verilen kulakiçi kulaklıların son derece kaliteli olduğunu ve ses yalıtımı konusunda da başarılı olduğunu belirtmeliyiz.

Sonuç: Eğer bu aralar bir MP3 çalar almak istiyorsanız veye elinizdekinden memnun değilseniz satın alabileceğiniz en iyi ürün kesinlikle Zen X-Fi olacaktır.

http://www.chip.com.tr/urun/Creative-ZEN-X-Fi-8GB_2279.html[/CODE]

creative_zen_x-fi.jpg

creative-zen-xfi-pmp.jpg

zen_xfi2.jpg

video için

[CODE]http://www.flixfacts.co.uk/view/video-fl.php?l=us&d=44&f=creative-70pf2391001f5&cp=no&btg=WI7&t=fl&p=1413&g=&txt=[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...