Jump to content

Mavi Ekran Win32k.sys Hatası.....


TRAKYA39

Recommended Posts

Bu yakınlarda dadandı bu iletr bana yeni xp kurdum herşey normal en son oyunu kurup pc yi rahatlaması çin son kez yeniden başlattım. Oyundan çıkar çıkmaz ekranda mavi ekran dedediğimiz yerde win32k.sys hatası. ss alamıyorum en kısa sğrede ss te koyucam ama genellede söylenenin aksine bende her oyun çıkışında yada internetin aşırı yoğun video tradfiğinde oluyor. Sebebini bilen varsa yardım lütfen!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

aynı sorun bendede war arkadaşlar arada bir yapior ram die düşüniorum oyuna girerken weya cıkarken yapior anlam weremedim bazı arkadaşlarım virüs olabilr dior ancak ben bu makinayı yeni aldım ilk günden yaptı bu hatayı ne yapabilrm

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Bu davranış, bir uzak ana bilgisayardan Backdoor.NTHack virüsünü bilgisayarınıza yüklediyseniz oluşabilir. Bu virüs InetPub\Scripts klasöründe Dl.bat dosyası tarafından başlatılır.

Sonuç olarak, bilgisayarınıza Firedaemon.exe ve Sud.exe dosyalarının yanı sıra, hizmet olarak çalışan Os2srv.exe, Mmtask.exe, Sud.exe ve Index.exe dosyaları yüklenir.

Üste

UYARI: Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni yanlış kullanırsanız, işletim sisteminizi yeniden yüklemenizi gerektirebilecek ciddi sorunlara neden olabilirsiniz. Microsoft, Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nin yanlış kullanımı sonucunda ortaya çıkan sorunları çözebileceğiniz konusunda garanti vermez. Kayıt Defteri Düzenleyicisi’ni kullanmak kendi sorumluluğunuzdadır.

Bu davranışı gidermek için, Windows NT 4.0 veya Windows 2000'in paralel yüklemesini gerçekleştirmeniz ve/veya Windows 2000 Kurtarma Konsolu'nu kullanarak aşağıdaki değişiklikleri gerçekleştirmeniz gerekir.

Özgün yazılım kovanına bir paralel yüklemeden eriştiğinizde Newgina.dll dosyası aşağıdaki kayıt defteri anahtarında belirtilir:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

Değer = GinaDLL REG_SZ

Gina.dll = Newgina.dll

Özgün Gina.dll = Msgina.dll (veya Awgina.dll)

Paralel yüklemeden veya Kurtarma Konsolu'ndan, Newgina.dll dosyasını "Newgina.old" olarak yeniden adlandırın.

Özgün Gina dosyasını yeniden adlandırın, örneğin Msgina.dll dosyasını "Newgina.dll" olarak adlandırın. Bu yeniden adlandırma işlemi, özgün Gina dosyasının kayıt defterinde belirtilen "Newgina.dll" adıyla yüklenmesine olanak tanır.

Windows Gezgini'nde Newgina.dll dosyasını bulamazsanız, GinaDLL (REG_SZ) anahtarında newgina.dll değerini silebilir veya aşağıdaki kayıt defteri anahtarında msgina.dll (ya da awgina.dll) ile değiştirebilirsiniz:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

Bu değişiklik, özgün Gina.dll dosyasının önbellekten yüklenmesine olanak tanır.

Virüsle ilişkili hizmetleri ve C:\Winnt\System32\Os2\New klasörüne yüklenen dosyaları da devre dışı bırakmalı veya silmelisiniz.

InetPub\Scripts klasöründeki Dl.bat dosyasının da silinmesi gerekir.

Kaynak:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım bendede Yapıyordu Şuan Yog..Çift Ramin warsa onlaırn yerlerini değiştir..Eger Tek Ram kullanıyorsan Tekrar Cıkar Tak Ekran Kartını Sil Ama Büütn Dosylarını..Ekran kartını ve DirectXin son surumunu yukle sorun kalkar ben boyle yaptım düzeldi.Bir sorun yog Şuan..

Bunun nedenide Sanıırm oyundayken arka planda başka işlemlerin çalışıp çakışması benim düşüncem...

Link to comment
Share on other sites

ekran kartından yada driverından olma olasılıgı yuksek anlattıgın olaya gore anakart oldugunu tahmın etmıyorum ekran kartını kaldırıp yenıdenm yukle sorun duselecektır

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...