Jump to content

VİrÜs!


hayal@_kny

Recommended Posts

biliyoruz ki virüsler yenilendikçe virüs programları da yenilenmeli buna engel olmanın tek yolu bu. geçen gün bir virüs daha yakaladım "http://rapidshare.com/files/146869294/autorun_10.2008_virues.rar.html" rapid e attım. ben hep yapıyorum bunu yaklaşık 25 tane farklı virüsüm oldu :dribble: hani diyorum ki önerebileceğiniz gerçekten sürekli işe yarayan bir program varmı? mesela kullanıcıdan izinsiz hiçbirşeyi çalıştırmasın, görev yöneticisine ulaşımı veya gizli öğelerin gösterimini engelleyen virüslere de engel olabilsin.

Link to comment
Share on other sites

McAfee Diyorum ben vatandan Dijital Foto makinası aldım bana McAfee Virüs proqramı Lisanslı Sürümü verdiler Cok İşime yarıyor. . .Mesela bi proqramın internet erişimi istiyorsa ondan önce sana soruyor;İzin wer,Engelle,1 kerelik İzin wer diye. . .Bir Dosya Değiştirdiysen tekrar aynı şey ;Değişime İzin wer,Engelle gibi birçok özelliği war virüs girdiğindede aynı şey:)) güven,sil gibi bircok özelliği var McAfee ama lisanslı benmki bi tane lisans almanı öneriyorum internette bulamadım bunun crackleri vs.

Link to comment
Share on other sites

genelde sitelerden falan virüs yerdik ama şimdi adamlar oyun/program vs.. crack lerine virüs yazıyolar. hatta sevdiğiniz bir oyunu indirip kuruyorsunuz ve sistem göçüyor bunu virüs programları yakalayamıyor. çünkü hali hazırda siz kendi ellerinizle programı kuruyorsunuz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...