Jump to content

3g Kara Tren ' Ne Döndü


Zero_1577

Recommended Posts

Acarer: "Bence 3G seneye mart-nisanda gelir"

Telekomünikasyon Kurumu başkanı Tayfun Acarer, yeni 3G şebeke ihalesinin açılması üzerine görüş ve düşünce beyan etti, görelim bakalım ne beyan etti.

18/09/2008

Acarer: "Bence 3G seneye mart-nisanda gelir" | Telekomünikasyon Kurumu başkanı Tayfun Acarer, yeni 3G şebeke ihalesinin açılması üzerine görüş ve düşünce beyan etti, görelim bakalım ne beyan etti.

3G ihalesinin ikinci kez yapılacağının açıklanmasıyla, yetkili ağızlardan da ilgili demeçler dökülmeye başladı. Konuyla en yakından ilgili isimlerden biri olan Telekomünikasyon Kurumu başkanı Tayfun Acarer de bildiklerini ve düşündüklerini basından esirgemedi.

İhale için yeterli rekabet koşullarının oluştuğunu düşünen Acarer, A, B, C ve D tipi lisansların kapalı zarf usulüyle ve bir tip lisans hakkını kazanan firmanın sonraki tur için elenmesiyle yapılacağını belirtti.

3G’ye ilişkin ilan, askıda kalma, ihalenin yapılması ve itiraz süreçlerinin ardından konunun Kurulda karara bağlanarak Danıştaya gönderileceğini, Danıştaydaki onay sürecinin en fazla 2 ay süreceğini öngören Acarer, hizmetin başlama süresi hakkında ise "3G ihalesi süreci en az 4-5 ay sürer. Önümüzdeki hafta ihale süreci belirlenecek. İhale ilanı yapılacak. İhale umarım 2008 bitmeden yapılır. İhalenin yapılması 3G’nin başlaması demek değil. Ondan sonra Kurul kararı, Danıştay... Bana göre Mart, Nisan gibi 3G başlar" diye konuştu.

3g-iphone.jpg

http://yahoyt.com/h/2198/acarer--bence-3g-seneye-mart-nisanda-gelir-[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...