Jump to content

Pes 2009 şampiyonlu Geliyor


ty44

Recommended Posts

1760.jpg

Konami'nin UEFA ile vardığı 4 yıllık anlaşma sayesinde, alemlerin kült futbol oyunu Pro Evolution Soccer'ın 2009 sürümünde Şampiyonlar Ligi de olacak.

Ekim'de PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya sürülecek olan oyunda, turnuvanın tüm içeriği kullanılarak özel bir UEFA Şampiyonlar Ligi modu oluşturulacak. Böylece oyunun meşhur gerçekçiliği daha da bir pompalanacak.

Kaynak: Yahoyt

Link to comment
Share on other sites

Bence fifa pes e göre daha iyi ve sade pes 2008 çok daha gösterişli ama oynaması baya bir basit fifa professionel modunda nasıl pes 2008 professionel modda nasıl dağlar kadar fark vardır. Bence!!!!

Link to comment
Share on other sites

Bence alakası yok fifa daha amatörce işler çıkarıo

Acaba amatörce yaptığı bir işi söylermisin Ea Games oyun piyasının büyük bölümü elinde bulunduran bir firma ve bence amatörlükle alakası yokkk :)

Link to comment
Share on other sites

fifa çekilmeli

Ya anlayamadığım birşey var fifa neden çekilmeli böyle bir yorum yok ya zevkler ve renkler demiş arkadaş tamam anladım pes 2008 çok sevmişsiniz ama fifa 92 de çıkmış bir oyundur fifa94 ten bu yana oynadığım bi oyun ve oyun değerlendirme kriterlerinizi :) anlamak mümkün değili!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

pesinde fifanında ağır basan yönleri var ama şu bi gerçekki pesten önce fifa vardı ve ea games boşa kürek sallamaz bunu herkes biliyor fifa pesten iyi her yönden olmasada iyi herkes kafasına göre pes demiş çok biliyormuş gibi gülüyorum sadece :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...