Jump to content

Akınsoft Cafe Plus 7.02


hacken

Recommended Posts

arkadaslar net kafede akınsoft kurulu versıyon 7.02 clintler kurulu ana masaya yanı servere ag kablosu takılı deıl ıken donma olmuyor ama ag kablosunu taktıgımda akınsoft server donuyor yardım edersenız tsk ederım

Link to comment
Share on other sites

server'i yeniden kurmayı dene ama kurmadan akınsoftun kurulu olduğu diske örneğin c yerel diskine girip akınsofla ilgili ikitane klasörüde sil sonra tekrar kur.umarım donma geçer.

Link to comment
Share on other sites

1 deiL 2 deiL en az 10 kere yaptım... Bu problem Clientlerle ilgili cünkü ag kablosu takıldıqında Donma oluyor :S ama neden clientlerden onu bilmiyorum ne yapamamız gerekiyor ... yardımcı olursanız sevinrim ... ilginiz iiçin cok tesekkürler..

Link to comment
Share on other sites

kardes akınsoftun client ayarlarında baglantı port ayarları var orayı degıstırsıysen donma yapar port 30000 ıletısım udp2 olması lazım (yanlıs hayırlamıyorsam )bunları bı kontrol et eger halen donma var ıse butun cafeyı vırus taramasından gecır.

kolay gelsın

Link to comment
Share on other sites

arkadaslar ilgi ve bilgileriniz icin tesekurler bız kafede tcp/ıp kullandıgımız ıcın onların guvenlıkten ek,tkınlestırılmesı gerekıyormus etkınlestırdık sorunu yıne bız oynaya oynaya bulduk.bole bı sorun oolursa yardımcıda olmus olur tcp/ıp net bios ve tcp/ıp suzme etkın olması gerekıyormus ve yaptık olduda cok sukur vırus yok kurt,ulduk herkese kolay gelsın canı gonulden tesekurler ılgı ve bılgılere

Link to comment
Share on other sites

Kabloyu ilk taktığında bu oluyorsa telaşa gerek yok normaldir.Bütün clientlerle pingleşiyor program ve doğal olarak geçici bir donma oluyor. Ayrica clientler mac adres ve ip numaralaraı ile serverde kayıtlı ise bu süre biraz daha kısalır. Clientlerin statik ip mi dinamik ip mi olduklarını yazmamışsın. Eğer dinamik ise sana tavsiyem önce onlara el ile ip ver. sonra server açık iken clientleri teker teker açarak ip ve mac bilgilerini servera kaydet. Bunları yapsan bile açık olan client sayısı ne kadar fazla olursa bu kilitlenme olayı o kadar uzun sürer. o yüzden önce server açık olursa ve clientlerde sırasıyla açılırsa muhtemelen problem kalmaz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...