Jump to content

Tncxp Mynet Oyunda Kasıyor


karakas

Recommended Posts

Sayın ustatlar tncxp kullanan arkadaşlarım bu yazılımın çok iyi olduğunu anlatmışlardı ve bende bunun üstüne tncxp kullanmaya başladım sistemim tncxp version 2002 service pack2 işlemim pentium 1.7 board gigabyte GA-8SMMLP ram 256Mb ram kullanıyorum fakat mynet oyun oynarken aynı andada msnden arkadaşımla kameralısohbet aparken donuyor bunun kaynağının mynet java kaynaklarını kullanmasından kaynaklanıyor bunla ilgili muhakkak site yönetimine birileri bildirmiştir aramalarıma ragmen böyle bir konu bulamadım boyle birşey için ne yapabilirm birde bios versiyonum 3 şuanda çıkan en son bios güncellemesi 6 bunla ilgili yardımlarınız için herkesi şimdiden teşşekür ederim.

Link to comment
Share on other sites

öyle iyi olmayan pc, kameralı msn konuşması, artı mynette flash mı java mı neyse oyun ve kasmamak... fazla şey bekliyorsunuz. Kasması gayet doğal bence.

evet tek TNCXP 'de değil sade xp(sp3+sp2)'li dede acayip kasıyor...

Link to comment
Share on other sites

bencede kasması normal sadece tnc xp degıl bende bıle kasar yanı denemedım de kasar cıft cekırdek olmasına ragmen hem mynette oyun oyna hemde goruntulu konusma yap oh keyfıne dıyıcek yok

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...