Jump to content

A Disk Read Error Occured


cemm

Recommended Posts

umarım konuyu dogru yere acmısımdır

arkadaslar dizustu bilgisayarımı actıgım zaman "a disk read error occured press ctrl+alt+del to restart" seklinde bir uyarı aldım. En son normal bir sekilde kapatmıstım bilgisayarı. ctrl+alt+del yaptım ancak yine aynı uyarıyı verdi; gene yaptım gene verdi... xp cd sini koyup setuptan cd-rom la baslatı sectim. Onunla basladı, kur donanımları inceliyor dedi ancak ondan sonra hicbirsey cıkmadı yarım saat bekledim ekran oylece siyah, herhangi birsey olmadı..

desktop olsa harddiski sokup takarım vs ama dizustunde ne gibi bir işlem yapmam gerektigini bulamadım. Forumda aradım ama (varsa bile) bulamadım.

ne yapmam gerekir? yardımlarınız icin simdiden tesekkur ederim

forumda maxblast 4 diye bir programın harddiski sıfırladıgından vs bahsediliyor. Bununla birseyler yapabilir miyim? Derdime care olur mu?

kimsenin bir fikri yok sanırım

tnctr'den de cevap gelmiyorsa servise ******üreyim napiyim...

icon13.gifDİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine p_edit.gif Butonunu Kullanarak İlk İletinizi Edit'leyiniz.

Link to comment
Share on other sites

4 kere flood yaparak konuyu yukarı çıkarmak için uğraşırsanız tabii kimseden cevap gelmez.Önce sabretmesini bilelim :rolleyes:

Sorunun cevabı , hddden kaynaklanıyor galiba.HDD low level format toolden bahsediyorlardı.Tüm Harddiski siliyormuş ve sorunları da düzeltiyormuş.Denemenizi tavsiye ederim.Ama bilgisayar konusunda kendinize güveniyorsanız kullanın araç çok tehlikeli olabilir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...