Jump to content

Nlite Sorunu


Bay_RC

Recommended Posts

selamün aleyküm. Benim sorunum şu arkadaşlar. Ben Bootlu sp3lü temiz bir xp cdim var. Ben bunu nlite ile modifiye ederken sorun yaşıyorum.Normal program, driver ve güncellemeleri enteger ediyorum. Sorun oluşan nlite programıı sonrasındaki bu sistemi ben bir türlü kuramıyorum.Normail boot işlemini yapıyor. İlk mavi ekran geldiğinde dosyaları kopyalıyor fakat ondan sonra bir türlüğ 39 dakka kaldı diyen ekran varya oraya gelmeden windows xp yazıyor alttaki ilerleyen şey duruveriyor ve öyle kalıyor.

Sizce bunun nedeni nedir. Acaba ben sp3lü bir xp'ye modifiye ediyorum da ondan mı oluyor. SP2'li bir xp'ye modifiye etsem yine aynı sorunu yaşar mıyım.

ınternetten duyduğuma göre spsiz bir sisteme nlite ile önce sp3'ü entegre edilmesi gerekiyormuş. Bu nekadar doğru sp2li bir sisteme sonradan sp3 entegre etsem yine aynı sorunu yaşar mıyım..

Yardımlarınızı bekliyorum.

Link to comment
Share on other sites

''''' SP2'li bir xp'ye modifiye etsem yine aynı sorunu yaşar mıyım. ''''

yaşarmıyım değil kardeş herşebi birilerinden beklemek hoş olmaz bence sp2 de bi dene aynı sorunu verirse yazarsın...

bende SP2 yapıyorum mütiş bi şekilde çalışıyo boot ekranı drivers ler proğramlar hepsi sorunsuz çalışıyor ama SP3 yapınca hata veriyor kur dosyaları kopyalama hatası .... yaklaşık 8 dosya da hata var ESC ile geçiyorum çalışıyor kur bitiyo driversleri tanıyo ama bu kopyalamadakı sorunu çözemedim belki sendede sorun böyle bir şeydir

Drivers Entegre ederken veya SP3 yaparken bi sorun olmuştur...

Link to comment
Share on other sites

Aleykümselam.

İşletim sistemi üzerinde hangi düzenlemeleri yaptığını belirtirsen daha net yardım alabilirsin.Sadece bileşen silip driver mı ekledin, ince ayar, güncelleme, yama vs yaptın mı?

Endişe etme, tutarsız bir ayar yapmışsındır, gerekenden fazla bileşen silmişsindir, bu tip entegrasyonlarda en ufak bir işlemi hatalı yaparsan kurulumda sorun yaşarsın.

Beğendiğin modifiye sistem konuları varsa onları inceleyip modifiye eden kişinin hangi bileşenleri çıkardığını, ne gibi düzenlemeler yaptığını incelemeni öneririm.:clapping:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...