Jump to content

Bu harika gitar soloyu dinlemelisiniz...


children_death

Recommended Posts

yngwie johann malmsteen, dünyanýn en iyi gitar virtüözlerinden. 20 yasindayken 80'lerin ilk yarisinda alcatrazz ve rising force ile yaptigi albümleri dinleyip zamaninin ne kadar ilerisinde oldugunu anlamak lazim. ölümcül bir trafik kazasi gecirmis, bilegini kirmistir ama yilmamistir.. beraber calmadigi deep purple - rainbow elamani kalmamis, gitar teknigi konusunda legend olmus, neo-klasik diye bir tarz yaratmis biridir. fender'in malmsteen custom gitar diye bir modeli vardir.

bach, vivaldi gibi barok devri ustadlarini yalayip yutmuþ gitar virtuozu. olayinin sadece hizdan ibaret oldugunu sananlar adamin amacini ve tarzini anlayamamiþ olan kiþilerdir. cunku malmsteen gitari tam olarak bir gitar gibi degil, keman gibi calar. yayli calgilardaki iþik hizindaki sweep geciþleri gitara adapte etmek icin okulunu birakip gece gunduz gitar caliþmiþtir. nota bilmedigi dorudur, zaten bu aþamadan sonra ihtiyaci da yoktur.

karýsý türktür adý ebru dur, izmirlidir. ama amerika da apple diye anýlýr. facing the animal albümünün special thanks to bölümünde solmaz ailesi, inci, yýlmaz gibi isimler bulunur.

Malmsteen siz bana sorun... :D

Link to comment
Share on other sites

karýsý türktür adý ebrudur ama amerikada apple diye tanýnýr :D ve 2 yýl önce izmire gelip bir çok yerli grupla görüþme yapmýþtýr yaklaþýk olarak 14 gün izmirde kaldýlar sayýn malmstee ve apple :):D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...