Jump to content

Steve Jobs Artık E Posta Lara Yanıt Veriyo :d


Zero_1577

Recommended Posts

"Sevgili Steve Abla..."

Snobluğuyla tanınan Apple yöneticisi Steve Jobs, kullanıcıların şikayet e-postalarını mı yanıtlıyor? Yok canım...

06/09/2008

Dedikodular ve fısıltı gazetesinin bir oraya bir buraya taşıdığı haberlerle bir altın günü atmosferinde yaşanan Mac kullanıcıları dünyası, bu günlerde "Sahte Steve Jobs e-postaları"yla çalkanıyor sevgili okurlar.

Apple'a yazdıkları şikayet e-postalarının bizzat Steve Jobs tarafından cevaplandığını iddia eden üç kullanıcı, birkaç gündür ortalığı birbirine kattı. Kullanıcılardan biri, iPhone 3G'nin yaşadığı bağlantı problemlerinin ne zaman giderileceğini sorduğu e-postasına, "Eylül'de bir güncelleme çıkararak halledeceğiz, Steve" şeklinde bir cevap aldığını söylüyor. Bir diğeri, iPhone 3G'nin bilgisayara internet bağlantısı sağlayacak bir modem olarak kullanılması hizmetiyle ilgili sorusuna "ATT ile (AT&T değil) görüşüyoruz, bakıcaz bişeyler," karşılığını gördüğü, bir üçüncüsü ise iPod Touch'da takvim-ajanda ve oyunlar olmayışına ilişkin şikayetine "Yeni iPod Touch eskisinden tamamen farklı bir cihaz. Takvim olayı bir güncellemeyle halledilecek, ama oyunlar yok maalesef," tepkilerini aldığını iddia ediyor.

Ancak, yılların blog ağı Wired yemiyor ve bu e-postaları, Steve Jobs'dan geldiği kesin olan bazı eski metinlerle karşılaştırılmaları için bir kısım uzmanlara gösteriyor. Sonuç umulduğu gibi: Son üç e-posta, üsluplarından ve imla hatalarından anlaşıldığı üzere sahte. Asıl merak konusu ise, bu e-postaları kimin, nasıl ve neden yolladığı ve yollamayı başarabilidiği.

http://yahoyt.com/h/2081/-sevgili-steve-abla-[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...