Jump to content

Google Chrome'un Pazar Payı


excellence

Recommended Posts

internet_3_80.jpg

Henüz çıkışının üzerinden bir gün geçmiş olan Chrome için daha ne pazar payı, demeyin. Yapılan araştırmalara göre Google Chrome birçok tarayıcıyı geçmiş durumda.

Google Chrome kullanıcılara sunulalı iki gün olmadı ama birçok kullanıcı tarafından ikinci tarayıcı olarak sisteme yerleşti. Bu şekilde kullanıcılar tarafından kabul görmesinden sonra kullanım oranları birden fırlayan Google Chrome şu anda yaklaşık %3 kullanım oranına sahip durumda. Bu oran, %2'nin altında kullanım oranına sahip olduğu söylenen Opera'nın üzerinde. Evet, henüz ürünün duyurulmasının üzerinden 48 saat bile geçmedi.

chrome_liste.gif

Getclicky.com sitesi tarafından yayınlanan ve 45.000'in üzerindeki internet sitesi tarafından gelen bilgilerin değerlendirildiği veriler, sonuçta ortaya bu tabloyu çıkartıyor. Chrome, Safari'yi şimdiden gözüne kestirmiş durumda. IE ve Firefox ise yerlerini sağlamlaştırmış durumdalar.

ShiftDelete

Link to comment
Share on other sites

aslında explorer hiç gözde olmıcakta windowsla geliyor diye bu kadar gözde yoksa tamamen firefox birinciliği alcak bu çıkan programda bir kaç aya tamamen olayı bitircek bence gayet güzell ilk gördüğümde indirdim googleye güvenerek belki bir kaç eksiği olabilir ama çıkalı daha 3-4 gün oldu bu kadarcık olması çok normal bence çok ilerlere gidicek bu program yani explorer bile kaç tane yamaa yayınlıyor düzgün çalışmak için yani her programda eksiklik var ama destek verilirse düzeliyor bununda arkasında google oldğundan yakında ilk üçde olcağı kesin...

bu arada üçüncü sıradaki safariyi denedim hiç beğenmedim....

Link to comment
Share on other sites

bende piyasada kullanılan birçok programı denedim ama bu chrome fena bişey. Gerçekten hızlı ve kullanışlı.Yanlız şu firefoxdaki gibi eklenti ekleme işi olursa sanmıyorum ki firefox'u geçemesin. Kişisel kanaatim explorer'ı geçemez nedeni windowsla birlikte geliyor ve bilgisayar bilgisi en az orta seviye kullanıcı chrome kullanır altı denemez bile. Bu bakımdan bilgi seviyesi az olanların ve bazı explorer dışı açılmayan siteler harici explorer kullanılmaz.

Denemeyenlere şiddetle tavsiye edilir Google Chrome..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...