Jump to content

Modifiye Işletim Sistemleri Hakkında


askin_86

Recommended Posts

Günümüzde modifiye işletim sistem çok moda oldu.. her insanın ihtiyacına göre düzenlenmiş bu araçlar kimi zaman bazı insanlar tarafından farklı şekillerde kullanılmaktadır. bu araçların içine casus programlar atılarak kullanıcıların bir takım şifrelerini ele geçirmektedirler. bunu aynı şekilde katılımsız programlarla da yapmak mümkün olmaktadır. Bu yapılmış olan casus program için bir program varmı? yoksa modifiye işletim sistemi yapamayanlar ne yapmalı ne yapmamalı?

Bu konuda yetkililerden yanıt bekliyorum. teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

casus yazılım atasa ne olucak sen antivirus programı ya da güvenliğin için herhangi bi program kurmuomusun ?

Ayrıyetten forumda modifiyeli işletim sistemleri hakkında bölüm mevcut.indiren kurup deneyimini gene bu bölümde paylaşıyor.Sende kullanıp deneyen arkadaşların kullandığı xpleri yükleyip kullanabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

kardeşim boşuna dert ediyorsun kendine. eğer böyle bir şeye kalkışsa o arkadaşın xp sini indirip deniyenlerden biri mutlaka o casus yazılımı bulur söylerdi.bilgisayar cok garip bir cihaz hergün gelişiyor bugün bir program kurdu isen yarın kesinlikle o programın bir üst versiyonu cıkıyor. casus yazılımı yapan kişi her ne kadar yakalanmaz desede kendine güvensede ondan daha akıllıları cıkıp o casus yazılımı yakalayan programlar yapıyorlar.yani ben xpye casusu yazılım ekleyim ne kadar yakalanmaz desemde birkaç saat icinde bulurlar merak etme öyle bilgisayar delileri varki aklın şaşar adamı susuz diye ******ürürler suladım diye geri getirirler.

Link to comment
Share on other sites

Günümüz Antivirüs Programlarında " Unknown virus Detection system " özellikleri var yani senin haberin olmadan kuş uçmaz. Hele bu konuda biraz tecrübe sahibi insanlar denediklerinde bu tür programların hareketlerini hata olarak rapor ederler daha da uzman olanlar ise bunun bir virüs programı olduğunu çok rahat farkederler.

sen denemesi yapılmış modifiyeli windowslar için bu forumu takip et.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...