Jump to content

Xp Pro Masaüstleri Kararacak


HoT_JaZz

Recommended Posts

XP Pro masaüstleri kararacak

pirate_thumb400.jpg

Microsoft, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kopya XP Professional kullanımına karşı anti-korsan araçlarını güncellediklerini duyurdu.

Microsoft Windows Genuine Advantage programının ürün yöneticisi Alex Kochis, blog'unda yaptığı açıklamada artık korsan XP Pro kullananların Windows başlarken simsiyah bir masaüstüne sahip olacaklarını belirtti.

Masaüstü arkaplanını değiştirilmesi de bir işe yaramayacak.

Yazılım, saat başı masaüstünü kontrol ederek, yine siyahlaştıracak. Bundan önce, korsan Windows kullanıcıları sadece ekranda korsan yazılım kullandıklarına dair bir uyarı mesajıyla karşılaşmaktaydı.

Kaynak : www.pcworld.com.tr

Link to comment
Share on other sites

Burdan başta Bill Amca olmak üzere tüm Microsoft yetkililerine sesleniyorum. :D

Bizi,böyle 3.Parti yazılımlarla yakalayamazsınız. :D

Kapı Gibi TnCTr Team var.Elbet çözümünü buluruz.

Mavi ekran hataları bitti simge siyah wallpaperlara mı geçtiniz :D

Ne istiyorlar bizim gibi gariban XP kullanıcılarından bilmiyorum ki.Korsanları yakalayıp ne olacak.

Görende Bill Amcanın paraya ihtiyacı var sanacak.XP'ye destek bittiyse kösteklikte bitsin artık.Bizde rahat rahat kullanalım.

Bill Amca,sen git Windows Seven'ınla uğraş. :D

:D

:D

Link to comment
Share on other sites

bill gates ayık ol.vista kırılmaz diyodun çıktıktan 8 saat sonra tuzla buz oldu.hala anlayamadınmı piyasadaki crackerler hackerler senin mühendislerini cerez niyetine yerler.bırak crackeri hackeri orta seviyede tnc üyesi bile xp inle istediği gibi oynuyor.heheheheheh tavsiyem sende gel tnc ye üye ol da bi şeyler öğren....

Link to comment
Share on other sites

kardeşim istediği kadar ekranı karartsın dursun benim xpde korsan yazılım kurbanı olabilirsiniz yazıyordu sonradan tnctr den 12 tane xp buldum onlardan hangisini canım isterse kuruyorum zaten iki tane işletim sistemim var bir xp bir pardus canım hangisini istersen onu kullanıyorum xp giderse gelir vista. aman nereye kadar mandasoft bizi takip edecek ya o usanır peşimizi bırakır yada biz usanır xp yi bırakırız. sizce kim usanır (kesinlikle mandasoft) korsan kullandığımı buldu diyelim bir saat icinde cracklenmiş modifiye xp yi tnc tr de görmezseniz adam değilim. ahada büyük konuştum.(hallederiz üzülmeyin siz adamlarımız var)

Link to comment
Share on other sites

bence sky boi yanına yöresine yaklaştırmasın bill gatesi. ne olur ne olmaz görüyoz ekspisini vistasını.ayrıyeten tnctr bu hali ile güzel, mod olursa ortalığı karıştırır o dingil hiç gereği yok tnctr istikrarlı bir şekilde gidiyor o gelirse istikrar bozulur sonra windowsun korsan yakalama programlarına bizim formu ihbar eder modifiye bölümünden oluruz Allah muhafaza.(düşündümde hiçde fena bir fikir değil bu sayede linux bölümünü acarlar bizim modlar :D :D şaka şaka ikide bir size yazılım bölümü yeter diyen moddları kızdırırım sonra beni banlarla neme lazım :rolleyes: :rolleyes: :p:D :D )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...