Jump to content

Crysis 'e Sinema Filmi


Zero_1577

Recommended Posts

Crysis Oyunu Beyaz Perdeye Taşınıyor

Birinci kişi perspektifiyle oynanan ve oyun dünyasında çığır açan 3 boyutlu aksiyon oyunu Crysis sinema filmi olmaya hazırlanıyor. Yönetmen olarak ise şimdiye kadar beş farklı oyun-film uyarlaması yapmış olan Uwe Boll'ün seçileceği düşünülüyor.

Türk asıllı yerli kardeşlerin sahibi olduğu Alman Crytek firması tarafından geliştirilmiş, Electronic Arts tarafından yayınlanmış bir oyun olan Crysis beyaz perdeye uyarlanacak. Crytek oyun stüdyosunun kurucusu Cevat Yerli, FPS oyunu Crysis’i temel alan bir sinema filminin çekileceğini doğruladı.

Bu yılın sonunda bitmesi düşünülen filmin yönetmenliğini ise şimdiye kadar beş farklı oyun-film uyarlaması yapmış olan Uwe Boll düşünülüyor.

Oyunun hikayesine gelince:

Yıl 2020... Güney Çin denizindeki Spratly Adaları'na bir meteor düşer. Kahramanımız Teğmen Nomad'ın da aralarında bulunduğu bir grup ABD askeri adaya inceleme yapmak için gönderilir. Ancak haberi sadece Amerika almamıştır, Kuzey Kore de haberdardır. Adaya varıldığında Kuzey Kore ile ABD arasında savaş başlar. İkinci bölümde ise meteor açılır ve adaya soğuk bir iklim hakim olur. Tüm ada buz örtüsüyle kaplanır. Gizemli yaratıkların adaya gelmesi için uygun zemin yaratılmıştır. Ve savaş bu sefer de insan ile uzaylılar arasında geçmeye başlar. Kuzey Kore ordusu adayı terk etmiştir. ABD bu uzaylılarla savaşmak zorunda kalır. Senaryonun üçüncü bölümü bu savaş etrafında geçmektedir. Artık her zaman savaş vardır.

KAYNAK

http://www.teknoportal.gen.tr/haber_detay.asp?haberID=537[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

cüneyt arkın baş rolde nomadi oynayacakmış :diablo: hehe

psyhco yu da tecavüzcü coşkun

helenayı da türkan şoray

Türk sineması tadınfa güzel olurdu heralde :(

aynen dostum katılıyorum yani çok manyak olur du düşünsene cüneyt arkın eski günleri hatırlayıp uzaydan gelen yaratıkların üstüne kılıçla koşuyo tam komedi olurdu ha

Link to comment
Share on other sites

Benim anlamadigim su, neden koreliler kaciyorda yine Dünyamizi Amerikalilar kurtariyor. Nedir bu Amerika sevdasi. Tüm filmlerde böyle. Ya disaridan uzalilara karsi koruyor ya kendi eliyle ürettigi canavarlara, yaratiklara karsi koruyor. Tamam filmi ceken Amerikali, ondan hep böyle ama mesela Crysisin sahibi orda diyemezmiydi hayir kardesim Amerika degil Türkler kurtarsin bu kezde Dünyayi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...