Jump to content

Projektörlü Telefon Sonunda Satışta


Zero_1577

Recommended Posts

Büyük telefon üreticileri debelenedursunlar, Epoq Multimedia isimli şirket dünyanın yaygın satışa uygun ilk projektörlü cep telefonunu yaptı.

26/08/2008

Projektörlü telefon sonunda satışta | Büyük telefon üreticileri debelenedursunlar, Epoq Multimedia isimli şirket dünyanın yaygın satışa uygun ilk projektörlü cep telefonunu yaptı.

Cep projektörleri ya da "pico projektör"ler, zımbırtıseverlerin yaygınlaşmasını sabırsızlanarak bekledikleri cihazlar listesinde üst sıralarda. Bu aralar, bu cihazların yaygınlaşması konusunda gayet iri bir adım atıldı: Çinli Epoq Multimedia, kendi gömülü projektörü olan bir cep telefonu yapmayı başardı.

EGP-PP01, dünyanın ticari satışa uygun ilk cep telefonu. Telefon kısmı 3 band GSM, GPRS, 2.4 inç VGA dokunmatik ekran, 1.3 megapiksel fotoğraf makinesi, mp3 zil tonu desteği gibi kendi halinde özellikleri var. Projektörü ilgilendiren kısımlarda ise projektörün 640 x 480 çözünürlükte görüntü yansıttığını, 1-2 metre zoom yaparak 75 ekran bir televizyon lezzeti verebildiğini, telefonun piliyle 2 saat çalışabildiğini ve DVD oynatıcı, bilgisayar gibi cihazlara bağlanarak onlardan görüntü yansıtabildiğini biliyoruz. Ses için telefonun kendi hoparlörleri kullanılabiliyor ya da ayrı bir ses sistemi bağlanabiliyor. Ancak, cihazın hafıza kapasitesi ve kart yuvası olup olmadığı belli değil. Fiyatı ise 550 dolar. Yalnız o arayüz iPhone'dan tırtıklama sanki...

http://yahoyt.com/h/1978/projektorlu-telefon-sonunda-satista[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...