Jump to content

Biri, Türk Telekom'a Rakip Oluyor


wmismail

Recommended Posts

Türk Telekom, ülkedeki tüm kablo altyapısının kendisine ait olması nedeniyle rakipsiz gibi görünüyor. Çok ciddi bir rekabetin olabilmesi için, yeni firmanın kendi kablo altyapısını sunması şart. Teknolojinin gelişmesi ve kablolu altyapıların alternatiflerinin oluşması ile beraber, Türk Telekom'un verdiği hizmetlerin aynısını çok daha uygun fiyata sunmak isteyen firmaların sayısı da artıyor.

Telekom'un Rakibi Biri mi?

Bu rakiplerden en yenisi, Koç Grubu'na ait olan "Biri" markası. http://www.biri.com.tr/ adresinden gizliden gizliye kullanıcılara ulaşmaya çalışan firmanın, kullanıcılara sunacağı planları 26 Ağustos 2008 Salı günü saat 10:30'da ShiftDelete.Net'ten öğrenebilirsiniz..

http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/49838-biri-turk-telekoma-rakip-oluyor.html

Link to comment
Share on other sites

''Çok ciddi bir rekabetin olabilmesi için, yeni firmanın kendi kablo altyapısını sunması şart.'' Bunun şart oldugunu düşünmüyorum ben arkadaşlar yeni firmalar WiFi yi, ADSL Plus 2 yi, geliştirsinler illaki kablo şaret değil hem Türkiye için daha ii olur daha sonra TTnet Bunları Yapacak olan Firmaya yalvarsın... :)

Link to comment
Share on other sites

lenet olsun telekoma 1.5 senedir adsli yaptırana kadar ne çileler çektim.telekoma lanet olsun.aldıkları paraları çocuklarına helal lokma diye yediriyorlar .ödediğim paralar zehir zıkkım kanla icran olsun.karaktersiz adamlar.eee nede olsa sendikalı kadrolu işçiler.lanet olsun bunlara.

Link to comment
Share on other sites

Tellcom ve diğer firmaların önünü kapatan kanun yasası değiştiği için vdsl2 gibi teknolojileri kullanarak bir cok firma pazara girecektir.Basın mensubu olduğum için size verdiğim bilgi tamamen doğrudur.Ama hiç bir firma tüm yurtta yeniden bir alt yapı olayına asla girmez.O yüzden yeni teknoloji ile beraber rekabet ortamı baslayacaktır.

Link to comment
Share on other sites

Rekabet = kalite ve hizmettir bence. İnşallah 1 değil 10 tane rakip çıkar. bakalım o zaman istedikleri gibi davranabilcekler mi ? bencede tüm kabloları yenileme gibi çok ağır ve zahmetli bir işe girmez hiç bir firma yada kuruluş. malum teknoloji çağındayız.Kablosuz yeni teknolojilerle Telekomun hakkından gelinir ancak ... En kısa zamanda 4 gözle bekliyoruz !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...