Jump to content

InstallSimple 1.75


Machavel

Recommended Posts

1.gif

Install Simple 1.27

Çok küçük boyutlu olmasına rağmen hızlı ve kolay bir şekilde Windows platformları için kurulum programı (setup) oluşturmayı sağlayan bir program. Install Simple sayesinde programlarınız için kurulum paketlerini otomatik oluşturabilirsiniz. Uygulama sayesinde veri dosyası, grafik resimleri ya da diğer dağıtımlar için tasarım hazırlayabilirsiniz.

Program sayesinde otomatik olarak kendi programlarınız için kısayollar, uninstall (program kaldırma), kayıt kütüğü girişleri, güncelleme, lisans sözleşmesini gösterme ve diğer kullanıcılar için iletiler oluşturabilirsiniz.

Sihirbaz arayüze sahip olduğundan tüm işleri adım adım yapabilirsiniz.

Kullanımı hakkında kısa bilgi:

Öncelikle pencere başlığı ve ürünün adını girerek çalışmaya başlayabilirsiniz. İkinci adımda son kullanıcı için ilk iletiyi buraya yazabilir; ya da yazılımın kurulumu, satın alma veya diğer bilgileri buraya yazabilirsiniz. Üçüncü adımda son kullanıcı için son iletiyi girebilirsiniz. Bu ileti kurulum tamamlandığı zaman gösterilir. Bu seçenekte ürününüz için kullanıcıya teşekkür edebilir veya internet sitenizi ziyaret etmesini isteyebilirsiniz. Dördüncü adımda lisans sözleşmesini girebilirsiniz. Beşinci adımda kaynak bir klasör, belirli bir klasör (Program files, Common files, Windows gibi) kurulum yolu seçilir. Altıncı adımda programınız için kısayollar oluşturabilirsiniz. Yedinci adımda kurulum anahtarı ve Windows kayıt kütüğü değeri girebilirsiniz. Sekizinci adımda kurulum paketini 'build'e tıklayarak oluşturabilirsiniz.

İndirmek İçin:

http://rapidshare.com/files/139615643/Install_Simple_1.27-Gondon.rar[/CODE]

[color=#FF0000][b]

RarPass:[/b][/color]

[color=#000000][b]www.tnctr.com[/b][/color][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

InstallSimple 1.75

11w95l3.jpg

2n6tbft.jpg

Program hakkında bilgiler:

Dakikalar içinde kurulum dosyası hazırlayabileceğiniz bir kurulum programıdır.Program kurulum dosyasına kayıt defteri girdileri ekleyebiliyor.

Yanlız direk almıyor.Kayıt defterindeki adresini girmeniz gerekiyor.Kurulum dosyasına kurulumunu hazırladığınız programın kurulduğu yerdeki klasörünü gösteriyorsunuz bu program alıyor.

Software\LopeSoft\FileMenu Tools gibi.Kurulum dosyanıza karşılama ekranı ekleyebildiğiniz gibi,kaldırma dosyası da ekleyebiliyorsunuz.

Denenmesi gereken bir progrm diye düşünüyorum.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:mb tır.

2wpiipt.jpg

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...