Jump to content

Oyun Korsanlığına Büyük Ceza


Zero_1577

Recommended Posts

Oyun korsanına ceza Korsan paylaşıma verilen cezalar bireye iniyor: Bir tilt oyununu internet üzerinden paylaşıma açan İngiliz kadın, 16.000 pound ödemeye mahkum edildi.

19/08/2008

Oyun korsanına ceza | Korsan paylaşıma verilen cezalar bireye iniyor: Bir tilt oyununu internet üzerinden paylaşıma açan İngiliz kadın, 16.000 pound ödemeye mahkum edildi.

Müzik ve yazılım korsanlığına karşı son zamanlarda açılan bayrak, dalgalanmaya devam ediyor. Bu sefer de, Dream Pinball 3D isimli oyunu hemen herkesin yaptığı gibi indirilmek üzere paylaşıma açan bir İngiliz kadın, oyunu yapan TopWare Interactive tarafından bulundu ve dava edildi.

Patent mahkemesinde görülen davada, adı açıklanmayan kadın 10.000 pound masraf, 6000 pound da tazminat ödemeye mahkum edildi. Dava, tek bir kişinin hedef alınması ve suçlu bulunması açısından İngiltere'de türünün ilk örneği.

"Amacımız tazminatlarla zengin olmak değil, insanları korsanlıktan vazgeçirmek," diyen TopWare ise, oyunu yasadışı olarak indirdiği tespit edilen 100 kişiyi daha dava etmeye hazırlanıyor

http://yahoyt.com/h/1911/oyun-korsanina-ceza[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...