Jump to content

Iphone Artık Türkiyede!


Zero_1577

Recommended Posts

iPhone'u Turkcell de satacak Bombasal haber: Yahoyt'un pek bir gizli kaynaklardan aldığı bilgilere göre, Turkcell'in de iPhone 3G'yi Türkiye'ye getireceği kesinleşti!

iPhone'u Turkcell de satacak | Bombasal haber: Yahoyt'un pek bir gizli kaynaklardan aldığı bilgilere göre, Turkcell'in de iPhone 3G'yi Türkiye'ye getireceği kesinleşti!

Yahoyt.com'un Turkcell yapılanmasının derinliklerinde yer alan bir çalışandan aldığı habere göre, Turkcell sonunda iPhone 3G'yi Türkiye'ye getirme konusunda Apple ile mutabakata varmış bulunuyor. Kaynağımızın ifadesine göre, sabah saatlerinde şirket içi resmi bir e-posta ile bildirilen gelişme, büyük heyecan yarattı.

Turkcell'in gaza gelmesinin nedeni, Japonya'da telefonun piyasaya çıkışından sonra yaşanan "iPhone etkisi" olarak görülüyor. iPhone 3G piyasaya çıktığı zaman telefonu destekleyen operatörlere akın eden Japon kullanıcılar, piyasa dengelerini sarsmıştı. Numara taşınabilirliğine geçmenin arifesinde olan Türkiye piyasasında da tüm iPhone heveslilerini Vodaphone'a kaptırmaya niyetli olmayan Turkcell, bu hareketiyle olası bir tekeli de kırmış oluyor. Biz kullanıcılara da, rekabetin ortaya çıkardığı fırsatlardan yararlanmak düşüyor.

Gelişme: Turkcell gelişmeyi şu an itibariyle bir basın bülteni geçerek resmi olarak açıkladı. Cihazın fiyatı ve tarifeler konusunda henüz bir bilgi yok, turkcell.com.tr'nin takip edilmesi öneriliyor.

Link to comment
Share on other sites

turkcellil3.jpg

Vodafone'dan sonra, Turkcell de iPhone 3G'yi Türkiye'ye getirmek için Apple'la el sıkıştı.

Please register to see this content.
sayfasını ziyaret edenler, artık karşılarında iPhone 3G'nin resmini ve "çok yakında" ibaresini görüyor. Bu resme tıklandığında ise, Vodafone'un sayfasında olduğu gibi bir başvuru formu ekrana geliyor. Bu formu doldurarak önbaşvuru yapabilirsiniz. Ancak telefonun ne zaman Türkiye'de olacağı ya da nasıl bir satış stratejisi izleneceği henüz tam anlamıyla açıklığa kavuşmuş değil.

Bakalım çok yakında Vodafone ve Turkcell arasında yaşanacak iPhone 3G rekabeti nelere sahne olacak? Ama şurası da bir gerçek ki; işin içine rekabet girince, fiyatlar kullanıcılar için çok daha cazip hale gelebilir.

hurriyet.com.tr

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım konu açarken öncekilere bak san ii olur bu konu şuan iki başlık altta mevcut

Raporla butonunu şekil olsun diye koyduk değil mi biz? Sanki arkadaş rakip firma sizden önce iphone getiriyor ona sinirleniyorsunuz! Tekrarında bu gibi bir durumda uyarı alacaksınız!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...