Jump to content

Asus Dan Muhteşem Dizüstü Serisi


Zero_1577

Recommended Posts

Asus'dan kaslı dizüstü yağmuru Asus hala ciddi donanıma sahip bilgisayarlar yaptığını kanıtlamak istercesine beş adet birbirinden kuvvetli cihaz piyasaya sürdü.

18/08/2008

Asus'dan kaslı dizüstü yağmuru | Asus hala ciddi donanıma sahip bilgisayarlar yaptığını kanıtlamak istercesine beş adet birbirinden kuvvetli cihaz piyasaya sürdü.

Asus'dan o kadar uzun süredir Eee PC'den başka haber gelmedi ki, artık işinin ne olduğunu unutmaya başlamıştık. Ancak şirket, başarılı özelliklere sahip kalburüstü cihazlardan oluşan yeni dizüstü bilgisayarlarla hafızalarımızı tazeledi.

Intel'in yeni mobil cicisi Centrino 2 üstüne kurulu olan yeni bilgisayarlar, F5SL183DV, F6V240DV, F8Va253BD, U2E106DV ve Lamborghini-VX2SE (Evet, Lamborghini) olmak üzere beş adet. U2E106DV, serinin en hafif sıklet üyesi. VX2SE ise Lamborghini lisansını hakeden tam bir canavar. Tüm bilgisayarlarda, işletim sistemini açmadan, hatta bir işletim sistemi olmasa bile en çok kullanılan programları 8 saniyede kullanıma hazır hale getiren gömülü Linux teknolojisi Express Gate bulunuyor. Ayrıca daha uzun pil ömrü ve daha hızlı kablosuz bağlantı da ürünlerin vaadettiklerinden..

http://yahoyt.com/h/1894/asus-dan-kasli-dizustu-yagmuru[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...