Jump to content

Asus Yeni Ekran Kartını Duyurdu


exert28

Recommended Posts

20070518030521at3.jpg

Yeni ATI Radeon HD 2900 GPU, DirectX® 10 oyun gücünü tamamen açığa çıkarırken, HDMI desteğine sahip Avivo HD teknolojisi ile de mükemmel ses ve görüntü performansı sunarak oyuncular için benzersiz oyun deneyimi vadediyor. Güçlü performans özelliklerinin yanısıra birbirinden muhteşem 4 oyun da EAH 2900XT/G/HTVDI/512M ile hediye olarak sunuluyor: S.T.A.L.K.E.R: Shadows of Chernobyl ve Half Life 2: Episode Two, Team Fortress 2 ve Portal oyunlarından oluşan The Black Box oyun suiti.

Directx10 ve Windows Vista İçin Tam Uyumluluk

ASUS EAH2900XT, AMD’nin en yeni ATI Radeon HD 2900XT grafik işleme ünitesi ile güçlü grafik performansı, geliştirilmiş kararlılık ve Windows Vista için benzersiz HD oyun deneyimi sunuyor. Güncel ATI Catalyst yazılımı; grafik, görüntü ve çoklu ekran uygulamaları için hızlı kurulum imkanı sağlarken; DirectX® 10 oyunları ve Windows Aero kullanıcı arabirimi için otomatik olarak optimal sistem ayarları yapılandırması sağlıyor.

ASUS’a Özgü Teknolojilerle Çokyönlü Grafik DeneyimiYeni ASUS EAH2900XT serisi aynı zamanda sadece ASUS’a özgü bir çözüm olan özel Splendid Görüntü Geliştirme Teknolojisine sahip. Splendid ile görüntüler gerçek renklerinde ve parlaklıklarında izlenebiliyor. Splendid aynı zamanda AMD’nin Avivo HD teknolojisi ile birlikte keskin görüntüler elde etmenizi sağlıyor. Yine ASUS’a özgü bir teknoloji olan Gamer OSD ile oyun esnasında hızaşırtma ve sohbet seçenekleri düzenlenebiliyor. Böylece kullanıcılar ihtiyaçları olduğu anda performans yükseltmesi yapabiliyorlar.

Model EAH2900XT/G/HTVDI/512M EAH2900XT/HTVDI/512M

Link to comment
Share on other sites

her gün bir yeni si çıkıyo emin olun yetişemezsiniz ama güzel ürün ler çıkarken bir önceki sistemide tamamen çöpe at dercesine ürünler üretiliyo yani on gün önce aldığın bir anakarta yeni ekran kartı olmuyo böyle birşey

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...