Jump to content

Xbox ı Olan Arkadaşlara Müjde Tabi Bana Da


Zero_1577

Recommended Posts

Xbox'uma şekil yap Çinli bilgisayar parçaları üreticisi Lian Li, Xbox 360'ın aşırı ısınma sorununu çözebilecek bir modifikasyon kasası çıkardı.

16/08/2008

Xbox'uma şekil yap | Çinli bilgisayar parçaları üreticisi Lian Li, Xbox 360'ın aşırı ısınma sorununu çözebilecek bir modifikasyon kasası çıkardı.

Kış aylarında ülkemizde satışa çıkacak olan Xbox 360'ı takip edenler, cihazın "Red Ring of Death" ("Kırmızı Ölüm Halkası" ya da "3 kırmızı ışık") olarak bilinen, "genel donanım hatası" vererek kullanılmaz hale gelmesi sorunundan haberdardır. Aşırı ısınma kaynaklı olduğu tahmin edilen bu sorunu çözmek için, Çinli kasa üreticisi Lian Li Xbox 360'a özel yeni bir kasa çıkardı.

Dik ya da yatay olarak konumlandırılabilen kasa, ısı iletkenliği iyi olan alüminyumdan yapılma. Ayrıca orjinal Microsoft kasasından daha iyi havalandırmaya ve daha büyük fanlara sahip. Ancak, fiyatı 135 dolar olan kasayı satın alıp Xbox donanımını içine yerleştirmek, haliyle esas kasanın garanti mühürlerini bozup cihazın garantisini geçersiz kılıyor. Şirket bu konuda kullanıcıları uyararak kendi garantilerinin sadece kasa için geçerli olduğunu söylüyor, ancak denemek isteyenler için "Nasıl yapılır?" planlarını yayınlamaktan da çekinmiyor.

http://yahoyt.com/h/1883/xbox-uma-sekil-yap[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...