Jump to content

Öss Yerleştirme Sonuçları Açıklandı...


muhtar

Recommended Posts

ÖSS yerleştirme sonuçları yarın!

ANKARA -AA- Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ve Yabancı Dil Sınavı (YDS) yerleştirme sonuçları, yarın saat 09.30'dan itibaren internetten öğrenilebilecek.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan'ın yaptığı yazılı açıklamaya göre, 15 Haziran 2008'de yap ılan ÖSS ile 22 Haziran 2008'de yapılan YDS sonuçlarına göre yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sonuçlar, yarın saat 09.30'dan itibaren "http://osys.osym.gov.tr" ve "http://osys2008.osym.gov.tr" internet adreslerinden öğrenilebilecek.

Yerleştirme sonuçları ve kayıt işlemleri ile ilgili basın duyurusunun da aynı saatte ÖSYM'nin internet sayfasında yer alacağı bildirildi.

alıntı haberdir.

haberin kaynağı ve orjinal linki : http://www.netgazete.com/
Link to comment
Share on other sites

Hayırlı olsun.

Bu sene tanıdıklardan kime baktıysam hepsi girmiş biryerlere.Kontenjanlar %20 artırıldı, sanırım ondan dolayı puanlar düştü. Hatta 7 sene aradan sonra hiç çalışmadan sınava giren arkadaş 2. üniversitesini kazandı. Şimdi diyorum keşke ben de girseydim. Biryer kazanırdım herhalde. Neyse kısmet.

Kazanan arkadaşları tekrar tebrik ederim...

Link to comment
Share on other sites

Ufak tefek (derken diğer büyük şehirlere bakarak diyorum tabiki..) bir şehir. Niğdeli birisi bu forumdan meşurrrr sana yardımcı olabilir.. İsminin baş harfi M diyem sana....

valla niğdeli birisi varsa bir kaç sorum olcak..M ile kim va forumda meşhur ?

yöneticilerden ise;

muselmansuffe ve Mavi Kız var <_<

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...