Jump to content

Mailwasher Pro 6.2


Machavel

Recommended Posts

mw_large.gif

Portable MailWasher Pro 6.2

MailWasher Pro ile;

Bilgisayarınıza SPAM ve virüs bulaşmaz.

Bütün e-posta adreslerinizi basit ve pratik bir şekilde yönetebilirsiniz.

Önemli postalarınız asla silinmez.

Posta kutunuza Spam postaların alınmasını durdurun

Spam postalar sizi çıldırtıyor mu? İstenmeyen bu postalar dünya çapında büyük bir problemdir. İstenmeyen bu tarz postalar dünya genelinde toplam posta trafiğinin %90 ını oluşturur.

Bu tarz postaların bilgisayarıza ulaşmasının nasıl en kolay ve en güçlü şekilde engellenebileceğini öğrenmeye bir kaç dakika uzaktasınız. Spam postayı engellemek diğer bütün yolları unutun ve şimdi size istenmeyen posta göndericileriyle mücadele etmenin tek yolunu göstereceğiz. Böylece sadece almak istediğiniz e-postaları alacaksınız.

MailWasher Pro nun kullanımı çok kolay

Spam postalarla mücadele etmenin en etkili yolu olmasından ayrı olarak MailWasher' ın belki de kullanımı en kolay antispam yazılımı olduğunu da göreceksiniz. Biz zaten kullanıcının bir yazılımın nasıl çalıştığını 5 dakika içinde anlayamadığını görürsek o yazılımı kullanımı zor olarak değerlendiriyoruz. Neden kullanımı zor ve pek çok menüsü olan bir yazılımla uğraşıyorsunuz ki, ihtiyacınız olan nasıl kullanıldığını öğrenme eğrisi çok düşük olan ve bu konuda oldukça çekici olan bir yazılımdır.

Siz de MailWasher Pro kullanan 7 milyondan fazla insanın arasına katılın.

MailWasher Pro size zaman kazandırır

Postalarınızı daha bilgisayarınıza ulaşmadan önce görüntüleyin. Bu size onunla güvenli ve etkili bir biçimde ne yapacağınıza karar verme şansını sunacaktır.

İstenmeyen postaları bilgisayarınıza indirmeden silebilirsiniz. Bu size virüsleri ve büyük dosya eklerini silebilmeniz için inanılmaz bir yetenek sağlayacaktır.

MailWasher Pro yazılımı gelen her postayı gelir gelmez inceler ve gelişmiş mantık ve filtrelerden geçirerek sizi virüs mü yoksa istenmeyen bir posta mı olduğuyla ilgili olarak uyarır.

Basit kurulum. E-posta programınızda ayarlı posta adreslerini otomatik olarak algılayarak bir kaç saniye içinde yapılanmasını tamamlar.

Basit kullanım. Size yeni bir programı kullanmayı öğrenme hissi yaratmadan Outlook Express benzeri bir arayüzle kolayca kullanabilmenizi sağlar. 3 adımda bütün işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Mevcut e-posta yazılımınızla çalışabilir. Bu Outlook, Outlook Express, Eudora, Netscape, IncrediMail veya herhangi bir program olabilir.

Pek çok platform üzerinde çalışabilir. Windows 95, 98, Me, NT, 2000, XP, Vista, Mac OSX 10.3, Intel Macs ve Linux kullanılabilir.

Gelişmiş AntiSpam araçları

FirstAlert!: MailWasher Pro FirstAlert spam posta veritabanı ile gerçek zamanlı olarak iletişim kurar. Yeryüzünde erişilen 7 milyonun üzerinde MailWasher Pro kullanıcısı aracılığıyla, sizin gibi spam savaşçıları spam postaları First Alert! İişlem Merkezi' ne rapor edebilirler ve bu sayede spam posta imzaları ve kurallar oluşturulabilir. Bu, eğer birisi spam posta raporlarsa ve onun spam olduğu onaylanırsa geri kalan hiç bir kullanıcının aynı postayı almayacağı anlamına gelmektedir. Eğer e-posta hesabınızı MailWasher Pro ile kontrol ettiğinizde FirstAlert! postalarınızı en son spam kurallarına göre filtreler ve böylece her zaman güncel kalırsınız.

Friends List: Arkadaşlarınızın e-posta adreslerini bu listeye ekleyiniz ve böylece bu adreslerden gelen postalar her zaman güvenilir olarak varsayılır.

Black List: Size posta göndermesini istemediğiniz adresleri bu listeye ekleyiniz ve bu adreslerden hiç bir zaman posta almayacağınızı garanti ederiz.

Custom Filters: MailWasher Pro size kendi filtrelerinizi oluşturma imkanı sunar. Böylece kendi ihtiyaçlarınıza yönelik en iyi performansa sahip filtreleri oluşturabilirsiniz.

Learning Filters: MailWasher Pro, ne tür postalar almak istediğinizle ilgili sizin kendi tercihlerinizi öğrenme ve adapte olabilme imkanı sunar. Bu akıllı filtreler Firetrust' ın spam posta probleminizi çözmek için dayanıklı ve güvenilir gelişmiş öğrenme tekniklerini (Bayesian İstatistiksel Analiz) kullanır.

Heuristic Virus Scanning: MailWasher Pro her bir e-postayı şüpheli ve virüs tavrı sergileyen kodlara karşı inceleyerek potansiyel virüsleri engeller.

Black Known Origins of Spam: MailWasher Pro, DNS spam kara liste sunucuları aracılığıyla aldığınız e-postaların kaynağını denetlemenize izin verir.

Bounce: İstenmeyen e-postayı gönderen kişiye sanki sizin posta adresiniz yokmuş gibi geri göndermesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede sizi listelerinden çıkartabilirler.

Easy Email Classification: İyi e-postaları yeşil ve istenmeyen e-postaları kırmızı işaretleyerek oldukça iyi bir görsel sınıflandırma yapar.

Diğer özellikler

Quick Reply: MailWasher Pro arayüzü üzerinden "New email" seçeneğini seçerek yanıt verebilirsiniz.

Restore Deleted E-Mail: Kazayla sildiğiniz e-postaları kurtarabilirsiniz.

Unlimited E-Mail Accounts : Kontrol etmek istediğiniz sınırsız sayıda posta adresi ekleyebilirsiniz. POP3, Hotmail, AOL & MSN ve IMAP için tam destek vermektedir.

Fast Download: Paralel kontrol özelliği ile saniyede 25 adet postayı rahatlıkla denetleyebilirsiniz.

Support: E-posta ile teknik destek ve otomatik güncellemeler ile her zaman güncel kalırsınız.

cn2mnc0uhbufqa4xxrov.gif

http://rapidshare.com/files/136846962/P.MW_Pro_6.2.rar[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Portable MailWasher 6.2.1

6bcdffe47c11.jpg

Tanıtım:

Mailwasher pro, birden fazla e-posta adresinizi takip etmenize olanak tanır. size gelen postaları henüz size ulaşmadan virüslere ve tehlikeleri dosyalara karşı tarar. eğer posta istenmeyen bir kaynaktan geliyorsa gelişmiş filtresi sayesinde siz görmeden postayı spam bölgesine taşır.kendinize ait özel kara listenizi oluşturabilir ve özel filtreler yaratabilirsiniz. bu sayede posta almak istemediğiniz kaynaklardan size asla posta gelmeyecektir.desteklediği servislerden bir kaçı:hotmail, yahoo!, gmail, aol, tüm pop-3 destekleyen posta servisleri.

İndirmek İçin:

http://depositfiles.com/en/files/8152580[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...