Jump to content

Irfanview 4.10 M.lang


lontokyo

Recommended Posts

IrfanView 4.10 M.Lang ( Portable )

irfanview410mlangportabst4.jpg

IrfanView ücretsiz, çok hızlı ve küçük olmasına rağmen çok büyüki işler başarabilen bir resim göstericisi. Hem yeni başlayan kullanıcılara hemde profesyonellere aynı anda hitap edebilmek için gerektiği kadar basit ve kullanışlı olmaya çalışan bu program ile bir resim göstericide olması gerekenden fazlası bulunuyor.

IrfanView kendi çapında yeni ve ilginç özellikler bulundurarak diğer grafik göstericilere göre farklı bir konum elde etmeye çalışıyor. Diğer gelişmiş grafik göstericilerden fikir ve özellik çalmak yerine daha yaratıcı olunup enteresan özellikler barındıran bu ücretsiz yazılım uzun süredir kullanıcılar tarafından tercih ediliyor.

IrfanView dünya üzerindeki çoklu (animasyonlu) GIF desteği veren ilk Windows grafik göstericisi olmaklada herzaman ilklerin ve yeniliklerin programı olduğunu kanıtlıyor. Aynı şekilde çoklu TIF ve çoklu ICO desteği veren dünya çapındaki ilk resim göstericiler arasında.

Programın dikkat çeken arayüzü gerçekten yeni kullanıcılar içinde çok kolay. Sezgisel olarak istediğiniz buttonları aradığınız yerde bulabiliyorsunuz. "Thumbnails" desteği ile klasörleri küçük resimler şekilde görebiliyorsunuz. Enteresan özelliklerden biri "Yeniden Aç" (Reopen) seçeneği değişiklik yaptığınız resimleri dikten tekrar bu kısayol ile hemen açabiliyorsunuz.

IrfanView Desteklediği Dosya Formatları:

JPG, GIF, BMP, TIF, PNG, LWF, PCX, TGA, PCD, RAS, RLE, DIB, ICO, CUR, ANI, WMF, EMF, PPM, PGM, PBM, IFF, PSD, CPT, CLP, EPS, CAM, G3, WAV, MID, RMI, AIF, MP3, WMA.

26786996gc8.gif

http://rapidshare.com/files/96094026/Portable_IrfanView_4.10_M.Lang.rar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...