Jump to content

Katılımsız Vista Oluşturma Nasıl


Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacak.

Forumda katılımsız kurulumlar oluşturmak il eilgili çeşitli yazılar okudum. Denedim birşeyler yaptım ama bir sorunla karşılaştım. Benim hazırlamak istediğim kurulum için DVD yetmiyor. :nea: Ne yazıkki bunu bir ton çalışmadan sonra fark ettim.

Ben uygulama geliştiren biriyim. Sık sık da format atan biri olduğumda göz önnde tutulunca haliyle programları tekrar tekrar kurmak can sıkıyor.

Katılımsız kurulum olarak ekleyeğim ilk program Visual Studio 2008. İşletim sistemi de Vista olacak Bu ikisi kafadan 4 5 GB yer tutuyor. Yani DvD yetmiyor.

Benim aklım aşu geldi. Dvd Yerine HDD kullansam? Bu mümkün mü? Bir hard disk alıp bunu sadece işletim sistemi kurulumu için kullansam kurulum işlemini Hard diskten başlatsam ve farklı bir harddiske kurulum yaptırmsam nasıl olur? Olur mu?

Bu mümkün olmaz diyorsanız şöyle bişi olabilirmi? Bir kaç DVD den oluşan bir kurulum?

Şimdiden teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Vistadan Sadece hangisini kullanacaksanız onu bırakarak (mesela sadece ultimate) yer kazanırsınız vede programların lite versiyonlarını kullanırsanız yada gereksiz bileşenleri cıkararak ciddi boyutlarda küçülme sağlıyabilirsiniz

Link to comment
Share on other sites

8 gb aşıyor. 20 gb a kadar yolu var neredeyse.

usta ne yaptın sen yaw formatla her şeyi halledeceksin herhalde.. :)

sadece format atmak ve kendin kullanacaksan acronis veya ghostla yedek alman daha dogru olur.hem hdd den de geri yüklenir hemde sıkıstıgı icin daha az yer kaplar.

bence normal bir şekilde modifiye et ardından yine bir dvd'yi aşıyorsa.. morning'in taktiğini kullan... bence avis mantığı çok daha güzel ve kullanışlı..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...