Jump to content

Yolda Yeni Bir Wii Var


sdtsahin

Recommended Posts

hbr_1727_d.jpg

Nintendo, Wii'nin başarısının üstüne yayılmak yerine yeni konsolunu geliştirmeye başlamış bile.

Son yılların en devrimci konsolu Wii'yi geliştiren Nintendo şöyle bir arkasına yaslanıp para şıkırtısını dinlemek yerine, bir sonraki konsolu üstünde çalışmaya şimdiden başladı.

Şirket başkanı Iwata Satoru (ya da Satoru Iwata), Forbes dergisine yaptığı açıklamalarda Nintendo'nun yeni aygıt üzerinde çalışmaya başladığını çıtlattı. Wii'nin daha iki yıldır piyasada olduğu ve raflarda toz izi bile bırakmaya başlamadığı düşünülecek olursa, çalışmaların henüz çok ilerlemiş olmadığı anlaşılıyor. Ancak Iwata, "Donanımın, müşterilerimizin oyunlarımızı oynamak için istemeye istemeye aldığı bir araç olmasına rağmen, biz hep yeni donanım üzerinde çalışırız. Hep yapım aşamasındayız," diyor.

Iwata, yeni konsolun çok yakın zamanda beklenmemesi gerektiğini de söyleyerek "Yeni konsolun da sarsıntı yaratacak bir yeniliği olması gerek. Müşterilerimizin bunu bizden beklemeye hakkı var. Ancak tabii Wii'deki kullanıcı arayüzü gibi bir yeniliğin üstüne çıkmak ve beklentilerin ötesine geçmek zor olacak," diye konuştu.

hbr_1727_d.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...