Jump to content

Star Trek Mmorpg Yolda!


sdtsahin

Recommended Posts

hbr_1712_d.jpg

Özel bir Star Trek fuarı, Klingonca sözlük, hatta Klingonca Google bile varken, neden dizinin bir çevrimiçi oyunu olmasın? Mantıklı, kaptan.

Yılların eskitemediği takıntı objelerinden televizyon dizisi Uzay Yolu, ya da özgün adıyla Star Trek, siberuzay seferine bir kez daha hazırlanıyor. Star Trek Online isimli dizi evreninde geçen çok oyunculu devasa rol yapma oyununun yapım süreci başladı -ya da devam ediyor.

Bu yılın başlarında konu üstünde bir kısım taslak çalışmaları yapan Perpetual Entertainment isimli firma kapanır gibi olunca, oyunun projesi belirsiz bir süre için askıya alınmıştı. Ancak, Cryptic Studios "Biz bu işi yaparız," deyince, proje tekrar gerçekleşme yoluna girmiş.

Oyuncular Star Trek Online'da Atılgan mürettebatı gibi uzayın kıyısını köşesini araştırabilecek, kendi gemilerinin kaptanı olabilecek ve gemileriyle mürettebatlarını kapıştırabilecekler. Üstelik, anlaşıldığı kadarıyla Klingonlar da oynanabilir bir ırk olacak.

Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil, ancak oyun içi video ve daha detaylı bilgiler, 10 Ağustos'da Las Vegas'da düzenlenecek olan Star Trek Fuarı'nda görücüye çıkacak. Oyunun PC yanında bir başka konsol için çıkacağı dedikoduları da yine aynı yer ve zamanda açıklığa kavuşacak.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...