Jump to content

Ekranım Titriyor


botett

Recommended Posts

azer bülbül açarsan titrer tabi

mıknatıs vb şeycikler cep telefonu markası nokia samsung çin işi farketmez uzaklaştır.bunlarda olmadımı monitorun hertz ayarlarıyla oyna daha olmadımı yakınında baz istasyonu kurulmuş olabilir yan üst komşularından biri titreşime sebep veren bir cihaz almış olabilir (özellikle doktorlara dikkat et)

Link to comment
Share on other sites

Yahu bu mıknatıs etkisini gidermek için, monitör ayarlarında bir seçenek var ya. Tıklayınca monitör kıpraşıyor, etkiyi atıyor üzerinden. O işe yarıyor...

Evet o seçenek DEGAUSS tur.

Link to comment
Share on other sites

Hoparlör monitörün yanında, ve hat topraklama yapılmış...

Neeee... Kardeşim Çabuk Al onları Ordan Monütörün Zarar görmesini İstemiyorsan o Hoporlör Denen Şeylerin monütörün yakınında durması monütörün sağlığı için çok zararlı neden diye sorarsan ? Cevap: Bir monütörün Ekranı tabiki Titret o şeylerin içinde Elektronik Eşyanın bir numaralı düşmanı Mıknatıs var.2. Cisi Ekran Rengi Birbirine Karışır Siyah Beyaz olur Sonra Elektronikçi yaparken Kasar anlıcan...İsmini Söylemiyim Onunda Elinde Mıknatıs Gibi Bişey var Renkleri Geri Getirmek için Ekranın Etrafında Gezdirmek yeterli o şeyi Düzelticiyi...Kolaygelsin Bu Bir Abi tavsiyesidir Sana Kardeşim..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...