Jump to content

Tweak Vi Ultimate 1.0 Build 1085 [ Multilingual ]


Kaizen07

Recommended Posts

Tweak VI Ultimate 1.0 Build 1085 [ Multilingual ]

82480_medium.jpeg

Tweak VI Ultimate, Vista için yazılmış yardımcı bir uygulama. Windows Vista'nın birçok gizli ve ulaşışması zor özelliğini kolayca değiştirmenize izin veren TweakVI, masaüstünüzü özelleştirmenize, Internet Explorer'ınızın özelliklerine ulaşmanıza, Vista'nın başlangıç (boot) önceliklerini değiştirmenize, sistem konfigürasyonunu görüntülemenize olanak tanıyor. Ücretsiz olarak kullanıma sulunan TweakVI Basic'in daha fazla özelliğe sahip ücretli sürümüleri de bulunmkatadır.

TweakVI Windows Vista'yı özelleştirmek ve optimizasyon yapmak için tasarlanan ilk yazılım. Vista'nın yüzlerce gizli özelliğine ulaşmanız dışında, bilgisayarınızı optimize etmek içinde kullanabiliceğiniz bu program ile Windows Vista kurulu bilgisayarınızdan en iyi performansı almanız için yapmanız gereken ayarları bu yazılım sayesinde rahatlıkla yapabiliceksiniz.

Diğer tweaking araçlarına göre TweakVI birçok özelliği bir arada tutmasıyla Windows ayarlama konusunda herzaman önde olmuştur. Gayet güvenilir olan bu programla Vistanın registrysini temizliyebilicek, aktivasyon sistemini, yazılım kısıtlamalarını ayarlıyabiliceksiniz.

TweakVI ile 256 MB'lık bir sürücü oluşturup sisteminizdeki özel bilgilerinizi saklayın, RAM'inizi en üst düzeyde kullanın, TrueType fontlarınızı yönetin, internet bağlantınızı hızlandırın bütün bunları sade bir arayüzü sahip kolay kullanımlı bir araç ile rahatlıkla gerçekleştirin.

11lm0hu.gif

downloadmn2.png

http://depositfiles.com/files/6736236[/CODE]

[CODE]http://rapidshare.com/files/131913017/tvisubs_1085Ultimate.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...