Jump to content

Artık Rapidshare Canavarından Kurtulalım?


gecelerin_yargıcı

Recommended Posts

arkadaşlar malum rapidshare yapacagını yaptı yine downolad hızını düşürdü.eskiden 105 kb ile indirirken şimdi 60 kb tı geçmiyor.

filefactory ise hem sınırsız olduğu gibi 106 kb ile indirebiliyoruz dosyaları.artık şu rapide bir ceza verelim ve tüm upload işlemlerimizi filefactorye yapalım.

bu bizim için zaman kaybınıda önleyecektir.örnegin 10 partlık bir dosyayı rapidde 10x30dk:300 dk yani 6 saatte indirirken

filefactoryde 10x17 dk =170 dk yapar oda 2.83 saat yapıyor.

rapidshareden 6 saatte indirecegimiz dosyayı filefactory den neden 2.83 saate indirmeyelim

unutmayalım zamanımız degerli...

bana destek verenlere teşekkürler...peki siz bu durumda hangi siteden downloadyapmak istersiniz...

Link to comment
Share on other sites

kimsenin kimseye zorla rapid kullandirdigini sanmiyorum. ben guvendigim icin kullaniyorum. isteyen kullanir istemeyen kullanmaz. kitlesel tepki dedikleri olay bu degil.

Link to comment
Share on other sites

hani bazı şeyler vardır, ne kadar şikayet etsek de kullanması zorunludur,başkasını kullanamazsınız.rapid de öyle bir şey aynı windows gibi.ne kadar başkasını deneseniz de yine rapide dönersiniz.

rapide son dediğinizde yani söylersin rapihlen upload eden arkadaşa rica edersin başka bir siteyle upload eder bu kadar tepki olmamalı bence

atıyorum bir dvdlik çalışmayı rapide upload etti birisi.paylaşım da güzel,indirmek istiyorsunuz.rapide gıcığınız tuttu.adama dediniz başka yere upload et.upload hızının yerlerde süründüğü(gerçi o kadar da kötü değil ama diğer ülkelere bakarsak berbat) bir ülkede adam kalkmış koskoca bir dvd upload etmiş.en az 2 gününü almıştır.Bunu başka yere upload etmesi de zor oluyor tabii ki.

Yani rapid kullanmayalım desek de uploadların bir çoğu rapide yapıldığı için eninde sonunda bir yerde kullanmak zorundasınız

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...