Jump to content

Googleye Ne Oldu_?


exitly

Recommended Posts

arkadaşlar bende dahil dört beş arkadaşımdada siteye girilmiyor heralde googlede sorun var sizdede öylemi sorun varsa nedir konu hakkında bilgisi olanlar varmı???

Link to comment
Share on other sites

bende hala girmiyor www.google.com yazınca zaten ana sayfamdı o şekilde girmiyor.....

ama eskiden aradığım bir kelimenin linkini yazınca veya başka site üzerinden girince googleye giriyor modemi resetledim pcyide resetledim firefox3.0.1 ve ie7 de denedim hiç bi sonuç alamadım şaşırdım sadece benim gibi bi kaç pcyidde denedim onlardada girmiyor ama sizde giriyor sadece yukarda bir arkadaş girmiyor yazmış anlamadım gitti...

Link to comment
Share on other sites

ya arkadaşlar google site değil ki yoğun olduğunda kitlensin şayet öyle olsaydı şimdiye kadar niye hiç olmadı aynı sorun bende de var bu sorunun nedenini veya çözümünü bilen biri açıklarsa sevinirim site yöneticilerine duyrulur

Link to comment
Share on other sites

ff yi ilk açışta anasayfada açılmıyor. .it .au denedim açılmadı. ancak ie den açılıyor, ondan sonra deneyince ffden de açabiliyorum.

ff de configde hızlandırmak için değişiklikler yapmıştım o zaman başladı bu sorun sanırım.

Link to comment
Share on other sites

şu anda bende düzeldi bu sabahtan beri düzgün giriyor...nedenini anlamadım ama şu anda normal...

Link to comment
Share on other sites

essahatn girmior aradada arkadaslar tr ne com anlamıo ya dns ya baska bir bir siteden girebildim ama ie ve firefox verileri temizle sil dedim actrım kapattım oldu reset atınca oluo şu ana kadar olmadııda 4 5 senedir şimdimi yogun oldu ben cok sacma bunda bir iş varda hadi hayırlısı :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...