Jump to content

Msn Plus Yükleyince Gönderme Hatası Veriyor...


Recommended Posts

Arkadaşlar Msn 8.0 ve plus 4.23 kullanıyordum. 2 güne kadar sorunsuz çalışırken plus varken gönderme hatası vermeye başladı. Plus kaldırınca sorun yok. 8.5 indirdim yine aynı. Plus 460 yükledim yine aynı. 2 gün önce yoktu sorun şimdi var.

Ne yapmalıyım?

Link to comment
Share on other sites

İsterseniz bunu bir yükleyin sorununuz devam edecekmi(yalnız önceden kullandığının Msn plus a bir uninstall programı yardımıyla kaldırın)

Msn Plus 4.50 build 312

http://uploaded.to/?id=8yl2n2[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

onu da denedim fakat sorun farklı sanırım. @MeKTuP arkadaşımın da dediği gibi sanırım geçici problem. Zaten plus ı da çoklu oturum için istiyordum. Onu da ;

8.5 Mess Patch Programı

http://patch.mess.be/files/messpatch-g5-8513021018(www.mess.be).zip[/CODE]

ile hallettim...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 hafta sonra ...

selam arkadaşlar yaşanan sorunu yaklaşık olarak 1 aydır yaşıyodur girmediğim site denemediğim yol kalmadı herkes bir şey yazdı çizdi ben denedim ne yaptıysam olmadı abartmıyorum 50 kere msn yi kurdum ardından plus'ı kurdum yinede olmadı en son dün olarak çözümüü buldum çözümü bilgisayarınızdaki görünmeyen ve virüs programlarının bulamadığı virüsler ya da kendi adıyla söyleyeyim malware ler.bunlar bilgisayarınızda güvenlik açığı yaratıp bilgisayarınızdaki bazı programların işlevselliğini kilitliyor. aşağıda vereceğim linkte NORMAN MALWARE CLEANER programını indirip bilgisayarınızı tarattığınızda ve plus programını kurduğunuzda sorunun kökten hallolduğunu göreceksiniz... Denemesi bedava işe yararsa bir zahmet bunu diğer kişilerede ulaştırmayı unutmayın bende çok şaşırdım o kadar virüs olduğuna ama varmış işte :wacko:))

link:

Please register to see this content.

Arkadaşlar aşağıda verdiğim siteden alıntıdır.

Norman Malware Cleaner, bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları bulmak ve bulduğunuz zararlıları temizlemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir yazılım. Norman arkaplanda çalışmıyor, sadece siz tarama yaptığınız zaman virüsleri bulabiliyor. Yani virüs bulaşmış sisteminizi temizlemek veyahut virüsleri henüz bulaşmadan temizlemek için kullanabilirsiniz.

Özellikleri:

Virüs kapmış aktif uygulamaları sonlandırabilir.

Diskinizdeki ActiveX komponentleri ve tarayıcı eklentileri de dahil olmak üzere virüsleri temizler.

Rootkit denilen gizli uygulamaları açığa çıkarır ve kaldırır.

Kayıt defteri değerlerini doğrularıyla değiştirebilir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...