Jump to content

Her Siteye Üye Olma Derdinden Kurtulun


Iceberg

Recommended Posts

iyide arkadaşlar sitelere kimse üye olmasa sitemi kalır dostluk paylaşım yardımlaşmamı

kalır allaha şükür şimdiye kadar tnctr den başka siteye ihtiyacım olmadı geçen sene

bir siteye üye oldum oda mail adresimi kimlere vermişse sürekli viagra mailleri geliyor

sağcı solcu siyaset mailleri geliyor

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

mantığı şu adamlar bi botu var bir çok forum vs. siteyi gidip geziyor bazen kullanıcı adında bugmenot olduğunu görürsün üye oluyor sitelere veya normal bir vatandaş siteye giriyor kendi ID ve PAsswordunu yazıyor bu kadar basit bir mantık kardaş ben mesela bir kaçtane web sitesininkine yaptım bunu yoktu kullanışlı olsun diye yaptım :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

arkadaşlar ben o bugmenot.com sitesine girdim orda site adresi yazılacak yere site ismi girdim. bir takım kullanıcı adı ve parolalar çıkarıyor. ben bunları ordan alıyorum ve sitenin ana sayfasında kullanıcı adı ve parola yazan yere giriyorum ama çok deneme yapmama rağmen bir türlü olmuyor. böyle bir kullanıcı yada parola yok uyarısı geliyor. belki 20 ayrı siteden 100 e yakın deneme yaptım sonuç hep aynı. hatamı yapıyorum. yoksa sistem böyle çalışmıyormu. lütfen ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınız.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

forum sitelerine üye olmanın ne zararı var anlamadım ben bir şey aradığım zaman bulduğum siteye hemen kayıt olurum 100 lerce siteye kayıt oldum bir zararını görmedim üye olmak isteyipde tek üye olamadığım site depo..?.. .fr (anlayan anladı ) dir oda adminden davetiye istiyor bu konuda tnctr adminleri yardımcı olabilirmi acaba çok sevinirim hemde

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...