Jump to content

Babayı İnsanlıktan Çıkaran Oyun!


casira

Recommended Posts

Babayı insanlıktan çıkaran oyun!

İspanya'da akıllara durgunluk veren bir vahşet meydana geldi. Genç baba, bilgisayar oyunu oynarken eline dokunup oyunu kaybettiren bebeği öldürdü!

İspanya'nın Katalonya bölgesinde, oyun konsolunda oynarken oyunu kaybetmesine neden olduğu için 11 aylık bebeği öldüren gence 18 yıl hapis cezası verildi. Tarragona kentindeki mahkeme, 19 yaşındaki Dominik Cumhuriyeti vatandaşı Luigi Duman Guzman'ın, 1 Eylül 2007'de, eline dokunarak bilgisayar oyununu kaybetmesine neden olduğu için başına ve midesine vurduğu 11aylık bebeğin ölümüne sebep olduğuna karar verdi. Mahkeme, Guzman'ın bebeğe vurduktan sonra çocukla ilgilenmediğini,oyununa devam ettiğini bildirdi ve tıbbi yardım almış olması halinde bebeğin kurtulabileceğini belirtti. Guzman, bebeğin annesi olan, beraber yaşadığı kız arkadaşına da 95 bin avro tazminat ödemeye mahkum edildi.

AA

Allah muhafaza.

Link to comment
Share on other sites

Allah cezasını versin inşaallah. Nasıl bir bebeğe kıymış. Bunların kalbinde merhamet diye bir şey yok. Umarım birisi de onun kafasına bir sille indirirde geberir gider. O zaman gerçek hayata döner sanal alemden.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...